Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sincer nu prea cred.O unghera de calitate. Ieftin, mic si bun.
Incearc-o pe cea postata de mine, sigur o sa fii uimit cat de bine poate taia o scula.M-am enervat si am incercat toate unghierele din casa (vezi mai jos)... fara succes.
tatuc, ce-ai postat tu nu-i unghiera... dupa cum poti sa vezi, ce zic io si poza atasata se refera la genul asta de scule de taiat... (unghiere)Incearc-o pe cea postata de mine, sigur o sa fii uimit cat de bine poate taia o scula.M-am enervat si am incercat toate unghierele din casa (vezi mai jos)... fara succes.
Briceagu` asta multifunctional "cu cruce" o fost visu` copilariei mele...eu folosesc asa ceva:
Victorinox Fisherman Swiss Army Knife
... forfecuta aia mica taie fara probleme inclusiv fire de 80lb.
mihaigost, daca tie ti-e comod sa "freci putin intr-o parte cu dexteritate" ca sa tai un fir, e treaba ta... eu prefer sa tai un fir dintr-o singura miscare.Pentru INFORMER.
.... Folosesc o unghera zwilinghen(Originala) cred ca asa se se scrie, veche de vreo .....de ani cu care nu am nici o problema cu taiatul firelor, de orice fel ar fi, chestia CU TAIATUL FIRELOR TEXTILE cred ca - este numai de tehnica. Mai freci putin intro parte, atat, cu dexteritare si iaca pozna fara atata fedbak, pe site.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH