Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
Bucuria e de partea noastra!...dar, mai spune-ne te rog 2 -3 cuvinte, ca de ex ce metode folosesti, ce specie te intereseaza in mod deosebit, poate si apa unde-ti petreci cel mai mult timp!?
Cu siguranta am sa va prezint cu poze si tot tacamul, numai somnii sa se misteSalut TATUC. cand vine ELIT HDI 7 al tau si l-ai testat pe apa ,anuntane cum se misca si cum se vede
Locație: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
Bucuria e de partea noastra!...dar, mai spune-ne te rog 2 -3 cuvinte, ca de ex ce metode folosesti, ce specie te intereseaza in mod deosebit, poate si apa unde-ti petreci cel mai mult timp!?![]()
![]()
[....] de peste doi ani (fiind in Italia, aici locuiesc momentan) , am descoperit si m-a fascinat raul Po [.....]
[....] de peste doi ani (fiind in Italia, aici locuiesc momentan) , am descoperit si m-a fascinat raul Po [.....]
bine ai venit pe aici ... acum am vazut ca locuiesti in Italia si pescuiesti pe Po (asemeni altor utilizatori) ... in ce localitate locuiesti? ce zona a Po-ului o frecventezi?
ps: eventual baga-ti in profil si Locatia
pps: si la multi ani![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH