Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
...Modelul sonarului este Humminbird 586c hd.Intentionez sa mi cumpar si eu un sonar si de cateva luni tot ma uit pe net la specifiicatiile tehnice.Am vazut ca tu recomanzi un sonar dual beam cu frecventele 83/200.As vrea o parere despre Garmin echo 550c care are frecventele 77/200 dar are conurile cu unghi mare 60/200 .
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acuratetea imaginii creste cu cresterea frecventei dar scade acoperirea ("unghiul conului")... "buna" nu "rea" ...In alt subiect a precizat Informer (te rog sa ma corectezi daca gresesc) ceva d egenu' "ca cu cit kilo-Hertzii's mai mari, cu atata si claritatea imaginii este mai rea".
Vezi ca treaba cu conurile-i destul de tricky....
.....
Iti recomand sa folosesti ferestre separate pentru cele doua frecvente, cand dai la clonc... asa o sa ai o "vedere" mai exacta.
prea ne iau de prosti
in ce priveste conul in realitate unghiurile sint sub 34 grade si asta la lowrance cu transducerul 83\200 care de fapt este de 200
hummingbird masoara unghiurile 20\60 la 10 db, lowrance la 3db
In sfarsit o explicatie pentru unghiurile astea "largite".prelucrarea semnalului si lobilor sai care de obicei se exclude este cea care e promovata ca unghi de 60/120
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH