Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pai uite e vorba chiar de Gamakatsu, din cate am inteles sunt cotate cel mai bine. Atunci pe care sa le incerc?
Pentru crap am rezolvat problema, folosesc numai ace Korda. 10 in plic,toate 10 bune.
Voi ati incercat Gamakatsu pe unghie si au fost toate bune? E foarte ciudat, eu am gasit ace neascutite suficient de bine de fiecare data.![]()
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Spune-mi te rog modelul si marimea exacta de Gamakatsu pe care le-ai gasit neascutite si saptamana viitoare am sa le caut in tot orasul si/sau pe net... daca sunt intr-adevar asa, ai o lada de bere de la mine...Pai uite e vorba chiar de Gamakatsu, din cate am inteles sunt cotate cel mai bine.
Locație: Suceava
Profesia: jurist, actualmente vanzator de utilaje pentru constructii
Asta e parerea mea, eu unu' nu reascut carligele, s-au tocit , le arunc si leg altele
Voi ati incercat Gamakatsu pe unghie si au fost toate bune? E foarte ciudat, eu am gasit ace neascutite suficient de bine de fiecare data.
Cand am pescuit cu Zoran s-a uitat la carligele pe care le utilizam si m-a intrebat cum se face ca inteapa atat de bine. I-am aratat pila. A folosit-o si el.
Spune-mi te rog modelul si marimea exacta de Gamakatsu pe care le-ai gasit neascutite si saptamana viitoare am sa le caut in tot orasul si/sau pe net... daca sunt intr-adevar asa, ai o lada de bere de la mine...
Zoran, cred ca n-ai citit suficient de atentInformer, hai ca-ti trimit eu ancore gamakatsu tocite, nu-i problema!
...Cat priveste uzura carligelor DE CALITATE din cauza inteparii pestilor... s-avem pardon, io inteleg ca pestii au "gura tare" dar totusi aici vorbim despre oteluri inalt aliate cu continut ridicat de carbon daca nu si alte "ingrediente" care-i sporesc rezistenta. ...
...Una peste alta cred ca ascutirea mecanica cu pile/pietre/hartie abraziva etc. poate "reinvia" un carlig tocit si poate chiar oferi satisfactie celui care o practica. Pt. mine insa este clar ca nu se vor obtine rezultate identice cu un carlig DE CALITATE ascutit de producator iar la numarul de carlige pe care le folosesc respectiv la pretul lor comparat cu alte cheltuieli din domeniul pescuitului, nu ma tenteaza s-o fac. BTW, am si io o pila diamantata si-o piatra super fina prin trusa da` nu le-am folosit niciodata
Probabil era Mustad...Mai vine si asta, Informer, sunt convins! Eu am tocit unul o data cind am dat contra cu toata puterea, si am dat ca in zid. Eram la clonc, si probabil era f mare si l-am prins exact pe os.
Daca tot m-a rugat Zoran pun si poza :
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH