V-am innebunit cu alegerea barcii gonflabile. Am ales-o, dar acum vreau sa o motorizez. Din ce am studiat si ce sfaturi am mai primit de la diversi am inteles ca fac o greseala daca cumpar un motor de 2,3 cp. Prin urmare am sa i-au unul mai mare, Trebuie sa fie cu cizma scurta si sa aiba in jurul a 25 kg.
Deci primesc orice, de la sfaturi pana la oferte de cumparare.
Le multumesc anticipat celor ce ma vor baga in seama.
O zi senina atat la propriu cat si la figurat. La Tulcea vine primavara, daca o tine tot asa w-k viitor sunt pe balta.![]()
Eram 90% croit pe Mercury, dar ieri am fost la reprezentanta si m-am cam dezumflat. Ofera garantie 5 ani dar nici ei nu stiu la ce, le-am zis ca probabil la capac cu conditia sa nu-l zgarii cumva. Pompa de apa o considera consumabila, grupul cica are uzura normala....ce sa mai vorbesc. Azi, am fost la Yamaha, nici la ei nu sta situatia cu mult mai bine, macar service-ul este la jumatate de pret fata de Mercury, iar garanția este de 2 ani de la Yamaha si mai da dealerul 1 an. Are cineva un Yamaha de 6 cp sa-mi spuna cum se comporta? Am vazut niste clip-uri pe You Tube si daca nu sunt prelucrate am apreciat ca Yamaha este mai silentios.La motoare prima regula ar fi sa iei un motor la care ai service autorizat in zona, la tine nu prea cred ca se pune problema ca aveti destule reprezentante in Tulcea. Garantia vezi ca se ofera doar pentru defecte de fabricatie sau vicii ascunse, nu pentru uzura normala, iar doi ani este suficient de mult. La Mercury nu poti comanda de la nici un dealer american piese (este politica Mercury pentru a-si proteja dealerii europeni), va trebui sa le iei din Romania, deci implicit sa accepti preturile de aici. Pe de alta parte un motor daca ai grija de el te tine o viata, schimba la fiecare inceput de sezon uleiurile si filtrele, lasa-l sa ajunga la temperatura de functionare si abia dupa aia da-i gaz la maxim, mai ales ca la astea mici cam 90% mergi in blana si verifica in permanenta sa ai racire.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH