Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

tacuc

Șalău

• Autorul acestui subiect este »tacuc«

Răspunsuri: 430

Locație: TULCEA

• Scrie un mesaj privat

1

28.02.2013, 12:20

Motoare barci gonflabile

V-am innebunit cu alegerea barcii gonflabile. Am ales-o, dar acum vreau sa o motorizez. Din ce am studiat si ce sfaturi am mai primit de la diversi am inteles ca fac o greseala daca cumpar un motor de 2,3 cp. Prin urmare am sa i-au unul mai mare, Trebuie sa fie cu cizma scurta si sa aiba in jurul a 25 kg.
Deci primesc orice, de la sfaturi pana la oferte de cumparare.
Le multumesc anticipat celor ce ma vor baga in seama.
O zi senina atat la propriu cat si la figurat. La Tulcea vine primavara, daca o tine tot asa w-k viitor sunt pe balta. :bucuros2:
:pescuit:

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

Eugen

Știucă

Răspunsuri: 970

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

28.02.2013, 12:55

V-am innebunit cu alegerea barcii gonflabile. Am ales-o, dar acum vreau sa o motorizez. Din ce am studiat si ce sfaturi am mai primit de la diversi am inteles ca fac o greseala daca cumpar un motor de 2,3 cp. Prin urmare am sa i-au unul mai mare, Trebuie sa fie cu cizma scurta si sa aiba in jurul a 25 kg.
Deci primesc orice, de la sfaturi pana la oferte de cumparare.
Le multumesc anticipat celor ce ma vor baga in seama.
O zi senina atat la propriu cat si la figurat. La Tulcea vine primavara, daca o tine tot asa w-k viitor sunt pe balta. :bucuros2:

Daca dupa tot ce tiam scris pana acum, nu ca mi-ar parea rau, ai retunut ca daca oglinda este pentru cizma scurta inseamna ca musai trebuie sa-ti iei motorul cu cizma scurta, ce alte sfaturi iti mai trebuiesc? Tu iti cunosti bugetul In functie de el iti iei motorul pe care ti-l doresti. Bina ca, macar, ai renuntat la ideea de a-ti cumpara motorul de 2,3cp. Te felicit pentru decizia asta.

tacuc

Șalău

• Autorul acestui subiect este »tacuc«

• Scrie un mesaj privat

3

04.03.2013, 11:59

90%, dupa dezbateri intense cu toti cunoscutii, m-am hotarat. Am sa cumpar un motor Mercury de 6 cp., pretul fiind de 4911 lei. Dintre toate care se gasesc in Romania ramasesera in cursa Mercury, Suzuki si Evenrude, fiindca Yamaha ofera garantie doar 2 ani, iar Honda are un pret prohibit pentru mine. Toti cu care am vorbit (mecanici de motare barci) mi-au indicat sa renunt la ideea Evenrude fiindca motorul este nou aparut si nu au referinte. Prin urmare au mai ramas Suzuki si Mercury. Cred ca voi alege Mercury fiindca am inteles ca Suzychi nu au pompa de ulei si pe perioada cat ai motorul inclinat nu isi mai face ungere.

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

Bruno

Șalău

Răspunsuri: 223

Locație: Arad

• Scrie un mesaj privat

4

04.03.2013, 18:13

La motoare prima regula ar fi sa iei un motor la care ai service autorizat in zona, la tine nu prea cred ca se pune problema ca aveti destule reprezentante in Tulcea. Garantia vezi ca se ofera doar pentru defecte de fabricatie sau vicii ascunse, nu pentru uzura normala, iar doi ani este suficient de mult. La Mercury nu poti comanda de la nici un dealer american piese (este politica Mercury pentru a-si proteja dealerii europeni), va trebui sa le iei din Romania, deci implicit sa accepti preturile de aici. Pe de alta parte un motor daca ai grija de el te tine o viata, schimba la fiecare inceput de sezon uleiurile si filtrele, lasa-l sa ajunga la temperatura de functionare si abia dupa aia da-i gaz la maxim, mai ales ca la astea mici cam 90% mergi in blana si verifica in permanenta sa ai racire.

tatuc

Șalău

• Autorul acestui subiect este »tatuc«

• Scrie un mesaj privat

5

07.03.2013, 09:57

La motoare prima regula ar fi sa iei un motor la care ai service autorizat in zona, la tine nu prea cred ca se pune problema ca aveti destule reprezentante in Tulcea. Garantia vezi ca se ofera doar pentru defecte de fabricatie sau vicii ascunse, nu pentru uzura normala, iar doi ani este suficient de mult. La Mercury nu poti comanda de la nici un dealer american piese (este politica Mercury pentru a-si proteja dealerii europeni), va trebui sa le iei din Romania, deci implicit sa accepti preturile de aici. Pe de alta parte un motor daca ai grija de el te tine o viata, schimba la fiecare inceput de sezon uleiurile si filtrele, lasa-l sa ajunga la temperatura de functionare si abia dupa aia da-i gaz la maxim, mai ales ca la astea mici cam 90% mergi in blana si verifica in permanenta sa ai racire.
Eram 90% croit pe Mercury, dar ieri am fost la reprezentanta si m-am cam dezumflat. Ofera garantie 5 ani dar nici ei nu stiu la ce, le-am zis ca probabil la capac cu conditia sa nu-l zgarii cumva. Pompa de apa o considera consumabila, grupul cica are uzura normala....ce sa mai vorbesc. Azi, am fost la Yamaha, nici la ei nu sta situatia cu mult mai bine, macar service-ul este la jumatate de pret fata de Mercury, iar garanția este de 2 ani de la Yamaha si mai da dealerul 1 an. Are cineva un Yamaha de 6 cp sa-mi spuna cum se comporta? Am vazut niste clip-uri pe You Tube si daca nu sunt prelucrate am apreciat ca Yamaha este mai silentios.

Vincent Van Gogh

6

07.03.2013, 19:18

garantia in Romania este o fata morgana la care multi viseaza dar putini sunt cei care si ajung sa o vada si sa beneicieze de ea.
in special la produse cu valoare mare si produse cu multe componente - o smecherie a comerciantului roman