Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Merci informer!
Am sau voi avea ce ai recomandat, mai putin manusa. Am dat o tura prin magazine la Tulcea, dar ioc. Probabil s-or gasi pe la Bucuresti, sau apelez tot la Zoran.
Cu mana nu ii mai scotustura ca naiba daca te zgaraii de dintii vreunui somn.
ehh, hai ca nu e chiar asa.
si pana la urma........ce placuta e usturimea aia![]()
Am ales un pasaj care mi s-o parut reprezentativ da` sigur nu-i unicul.5. lanseta sa fie puternica, pt a putea obosi in scurt timp un peste masiv (vezi alte topicuri, drill-uri de 30 - 40 minute soldate cu pierderea pestelui)
Ce are nevoie un incepator pt pescuitul la clonc, simplu.....de un pescar cu experiență pe lângă el.![]()
Am ales un pasaj care mi s-o parut reprezentativ da` sigur nu-i unicul.5. lanseta sa fie puternica, pt a putea obosi in scurt timp un peste masiv (vezi alte topicuri, drill-uri de 30 - 40 minute soldate cu pierderea pestelui)
Exista pescari pentru care poza finala cu balauru` de "3m" este tot ce conteaza... dar tot asa exista pescari pentru care drill-u` de 30-40 min. si ce-au simtit in timpu` asta, indiferent de rezultatul final, ii mai important decat o "amarata" de poza.
Ca sa fac o analogie, pentru unii ii mai important preludiu` decat actu` in sine... si trecand peste glumele inerente, chiar cred ca-s majoritatea...
.
Ce are nevoie un incepator pt pescuitul la clonc, simplu.....de un pescar cu experiență pe lângă el.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH