piesa 97 euro, montatul 170 euro
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »C. B.« (20.01.2013, 09:17)
la ora 15,la fizica:vam adus testele.Nu ma multumesc si nu se pot mari.Cosmin,9.
Ati avut si voi zile din astea ghinioniste? Bruno parca zicea de un ghinion de a gasi si-n p..zda cuie![]()
Da Bruno ,dar eu doresc sa invat cat mai bine acum ca in viitor sa am o profesie buna cu bani destui astfel incat sa o duc bine si sa investesc in sportul meu preferat:pescuitul .Pentru mine cea mai mare nota a fost 9, dar............ la purtare
si s-a apucat de cantat:
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »C. B.« (20.01.2013, 09:20)
Da Bruno ,dar eu doresc sa invat cat mai bine acum ca in viitor sa am o profesie buna cu bani destui astfel incat sa o duc bine si sa investesc in sportul meu preferat:pescuitul .Pentru mine cea mai mare nota a fost 9, dar............ la purtare
si s-a apucat de cantat:
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »C. B.« (20.01.2013, 09:20)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Suceava
Profesia: jurist, actualmente vanzator de utilaje pentru constructii
Dorint ,pe internet gresesc ca orice om,dar cand vine vorba de scoala ,de profesoara de romana si de concursuri si olimpiade nu mai apar astfel de greseli.Foarte frumos si bine gandesti Cosmin ptr. viitorul tau, BRAVO!
.....dar ai grija cu gramatica , ca esti cam ....praf!![]()
De acum o sa fiu antent si pe internet sa nu creez impresii gresite.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »C. B.« (20.01.2013, 09:22)
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Cred ca este important sa incerci sa scrii corect peste tot.Dorint ,pe internet gresesc ca orice om,dar cand vine vorba de scoala ,de profesoara de romana si de concursuri si olimpiade nu mai apar astfel de greseli.
La romana cel putin ,am premii nationale si judetene si crede-ma ca au fost si la concursuri de gramatica.
Aici imi permit sa mai strecor cate un da' in loc de dar si cu cratimile chiar ma enervez cu tastatura pe care o am.

.
.
caci in curand o sa ajunga una noua.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »C. B.« (20.01.2013, 18:01)
Locație: Suceava
Profesia: jurist, actualmente vanzator de utilaje pentru constructii
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH