Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »kingofbeasts«

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

1

03.09.2012, 12:57

super shad rap 14 cm

am vazut pe youtube in cateva clipuri somni prinsi cu ssr 14cm . Intrebarea e merita luat sau e mai mult reclama ? e cineva printre voi care l-a folosit?

Răspunsuri: 170

Locație: Clisura Dunarii

Profesia: Pescar

• Scrie un mesaj privat

2

03.09.2012, 14:44

l-am folosit fara rezultat...momentan inca e in trusa de somn dar nu e deloc prima optiune cand incep partida
http://www.smartfishing.info

"It's nice to be important, but it's more important to be nice"

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

3

03.09.2012, 14:54

dupa mai multe recomandari am incercat si eu cele de 7 si cele de 9 cm si nu am reusit sa prind nimic cu ele atat in varianta SR cat si DR. am vrut sa il incerc si pe asta de 14 dar tot timpul gaseam cate un motiv sa nu il iau ... chiar sunt si eu curios de subiect.
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

tudor

Super Moderator

Răspunsuri: 1 247

Locație: Saint Cloud, France

Profesia: Catfish angler

• Scrie un mesaj privat

4

03.09.2012, 15:08

Le am si pe versiunea floating si sinking. Stau prin cutii de ani si ani. Si vor mai sta.
Trebuie franat firul cand lansezi, altfel se invart ca morisca in aer si se agata firul in carlige. Cu o lanseta de baitcasting e mai usor de realizat lanseul. Exista modele care se lanseaza bine fara eforturi asa ca recomand SSR-urile mari pentru trena. :rizi:

• Scrie un mesaj privat

5

03.09.2012, 15:41

dupa mai multe recomandari am incercat si eu cele de 7 si cele de 9 cm si nu am reusit sa prind nimic cu ele atat in varianta SR cat si DR.

la cel de 9cm FT am avut ceva prezentari primavara si ma gandeam ca asta de 14 ar putea fi o solutie mai buna ca merge mai adanc si dizloca mai multa apa. Dar, cum experienta m-a invatat ca nu toate marimile unui model de vobler prind peste , si nici nu da rezultate la fel de bune aceeasi naluca peste tot , mai nou sunt precaut cand tre sa dau banii pe "maimute " mai ales cand pretul trece binisor de 10 euro/bucata la care se mai adauga si transport.

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

6

04.09.2012, 10:22

Dar, cum experienta m-a invatat ca nu toate marimile unui model de vobler prind peste , si nici nu da rezultate la fel de bune aceeasi naluca peste tot , mai nou sunt precaut cand tre sa dau banii pe "maimute " mai ales cand pretul trece binisor de 10 euro/bucata la care se mai adauga si transport.

ai dreptate la ceea ce zici in privinta marimilor si eficientei lor ... atat ca avand deja cutiile prea pline de "bunatati" cu care nu prea apuc sa pescuiesc mai nou la fel ca si tine ma gandesc de 4-5 ori pana sa cumpar ceva. poate ar fi o varianta dar momentan astept sa mai pierd din ele pentru ca altfel plec cu rucsacul de 70 de litri la pescuit :rizi:

multam Tudor de precizare in privinta lanseului ... un alt motiv pentru care sa ma abtin momentan de a le cumpara :noroc:

AnEm

• Scrie un mesaj privat

7

04.09.2012, 12:53

atat ca avand deja cutiile prea pline de "bunatati" cu care nu prea apuc sa pescuiesc mai nou la fel ca si tine ma gandesc de 4-5 ori pana sa cumpar ceva. poate ar fi o varianta dar momentan astept sa mai pierd din ele pentru ca altfel plec cu rucsacul de 70 de litri la pescuit

vorba unui prieten :"Daca m-as putea intoarce in timp numa 50 de ani , avand la mine echipamentul de spinning si barca plina de cutiile cu "maimute", as lasa Romania fara gram de peste". :rizi: :rizi:

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

8

13.03.2013, 11:57

[.....] un alt motiv pentru care sa ma abtin momentan de a le cumpara :noroc:

se pare ca pana la urma tot a ajuns unul in trusa :rizi: ... ramane doar sa il incerc si sper sa revin cu feedback pozitiv (asta daca nu il proptesc in prima agatatura :rizi: )

AnEm

attila

Șalău

Răspunsuri: 282

Locație: Nördlingen/Resita

• Scrie un mesaj privat

9

13.03.2013, 13:57

(asta daca nu il proptesc in prima agatatura :rizi: )

Nu te stresa...daca il "plantezi", iti dau eu altul :).
Voi ma urati ca sunt altfel, eu va compatimesc ca sunteti toti la fel.

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

10

13.03.2013, 14:05

(asta daca nu il proptesc in prima agatatura :rizi: )

Nu te stresa...daca il "plantezi", iti dau eu altul :).

:rizi: :rizi: :rizi: ... pai asta tot de la tine e :noroc:

AnEm

Subiecte asemănătoare