Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Bachmotzschreck

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »Bachmotzschreck«

Răspunsuri: 2

Profesia: Artist

• Scrie un mesaj privat

1

07.07.2012, 16:51

Hallo Ich bin der Wallerholzbauer BACHMOTZSCHRECK

HALLO LEUTE MEIN NAME IST TILO AUCH MITTLERWEILE BEKANNT UNTER DEM NAMEN BACHMOTZSCHRECK
ICH ANGELE SEIT UNGEFÄHR 40 JAHREN UND SEIT 11 Jahren auf Waller und ich baue und konstruiere Wallerhölzer

gruss Tilo

:salut: :salut:

Răspunsuri: 71

Locație: Bucuresti

Profesia: economist

• Scrie un mesaj privat

2

07.07.2012, 18:11

Tilo Hallo und herzlich willkommen bei uns. Wir freuen uns, Sie auf der Seite zu haben. Selbstverständlich werden Ihre Erfahrung wird uns sehr helfen in den Fischen schlafen.
Always Catch & Release

andrei

Biban

Răspunsuri: 133

Locație: BELGIA

• Scrie un mesaj privat

3

07.07.2012, 18:39

HALLO TILO! :welcome: rog pe cei ce stiu germana sa ne traduca daca se poate!goagalul lasa de dorit!Multumesc!

Stefi

Biban

Răspunsuri: 93

Locație: București (după 18 ani de Timișoara)

• Scrie un mesaj privat

4

07.07.2012, 19:08

:welcome: Ich nicht sprache gut deutche,verstenden klein.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

5

08.07.2012, 09:19

Hallo Tilo,
:welcome: shön und gut wenn du auch ab und zu da bist!
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

6

09.07.2012, 02:03

Willkommen im Forum und vielen Dank für cloncurile erster Ordnung, erhielt ich mich, und danke für die beiden cloncuri, Ebro 2 und Voodoo 2! Ich entschuldige mich, für auszudrücken schwer!
Bun venit pe forum si multumiri pentru cloncurile din prima comanda, pe care am primit-o eu, si multumiri pentru cele doua cloncuri, Ebro 2 si Voodoo 2! Scuze pentru exprimarea greoaie!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Subiecte asemănătoare

Tag-uri folosite

WALLERHOLZ