Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Discretul

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »Discretul«

Răspunsuri: 1

Locație: Bucuresti

Profesia: Curierat

• Scrie un mesaj privat

1

07.07.2019, 14:50

Buna ziua!

Buna ziua!
Sunt Gabi din Bucuresti am 53 de ani si sunt pescar de mic copil!Este cel de.al 2 hobby al meu.In ultimii 20 de ani am pescuit f mult pe salbatic in special Dunare,de pe mal pe sistemul C&R(de aceea mi.am cam luat o multime de injuraturi de la cei cu care mergeam :zambet: )De cca 1 an mi.a intrat in cap sa imi cumpar barca motor si sonar si sa plec singur in locuri unde nu pot ajunge cu masinia.

Am intrat pe acest forum din dorinta de a fi alaturi de cei cu pasiuni asemanatoare si cu experianta in tehnicile pe care nu le cunosc,respectiv barca..motor..sonar dar si pt a prezenta din experientele mele celor care au nevoie.Sper,cu timpul sa ne si cunoastem in cadru natural!
Cu stima Discretul :prieteni: