Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Salutare prieteni pescari
salutari si bine ai venit ...
ps: ti-am mutat eu topicul la sectiunea corecta
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste
AnEm
Salut!

Ai apucat sa-ti iei PG-ul(de Galati) pentru 2012? Off topic - Se poate timite cererea prin mail si sa primesti PG-ul scanat la fel?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Ți-ai revenit după bunic ???????????????????
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Salut Ionut!
Bine-ai venit siii...mai cu curaj!
Presupun din toate ce s-au scris ca, esti tot din Galati si ca ai avut o pierdere f mare de curind....
Pg 2012
Am luat PG/ul de la galati si de la tulcea la fel ca LARRY.Cu trimiterea cererii prin email nu cunosc amanunte,dar stiu ca cei de la PF Galati sunt mai reticienti in asta.Stiu ca eliberarea lor o fac doar personal.
Salutare...bine ai venit!
Salutari si bine ai venit . Fire zbuciumate si capturi capitale iti doresc...
Always Catch & Release