Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Prezentare
BUNĂ ZIUA !
Adresez acest salut echipei forumului si tuturor membrilor !
Sunt din Baia Mare și recent m-am pensionat, iar hobby-ul meu principal este pescuitul. Până în prezent am pescuit la toate stilurile de staționar, pe balta si râu (bolognese, feeder, match) mai putin spinning, cu toate ca în timp mi-am achiziționat destul echipament si pentru acest stil de pescuit . Deoarece pe râul Someș se poate pescui și la somn, mă interesează acest tip de pescuit cu năluci . In acest sens m-am echipat cu o barcă pneumatica cu chila (3 m), motor electric, sonar, baterie Optima marina, etc . Vreau sa încerc/încep pescuitul din barca la năluci ( shad, vobler, lingură, grub, etc.), deoarece consider că poate oferi momente deosebite, fiind convins ca voi scăpa astfel de problema găsirii locului (liber !) de pescuit la staționar.
M-am înscris în acest forum, pentru a descoperi cât mai multă informație utilă despre acest stil de pescuit !
Dacă toată lumea ar spune adevărul, ar fi iadul pe pământ !
Salut Gavriluti! Bine-ai venit pe forum
Si ce s-ar intampla daca toti ar minti?
Minciuna este "religia" cu mai mulţi adepţi decât Adevărul.
Christos a-nviat! Bine-ai venit, Gavril!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!