Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »Alexandru Fixman«

Răspunsuri: 41

Locație: Drobeta Turnu Severin

Profesia: Profesor Pian

• Scrie un mesaj privat

1

07.04.2016, 11:02

Pescuitul o pasiune

Salut!
Salut sunt alex din Drobeta Turnu Severin ,,,, lucrez in acest oras ca profesor de pian iar pasiuinea mea externa este pescuitul... Cel mai mult imi place spinningul ,,,iar in perioadele cand acest stil nu-si face obiectul apelez la feeder si mai nou cu ajutorul mai multor prieteni vreau sa pescuiesc la clonc ...
GANDESTE CA UN PESTE

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

07.04.2016, 19:06

Salut, Alex, bine-ai venit. Cum merge pescuitul pe la voi? Pescuiesti mai mult pe Dunare, presupun!?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Autorul acestui subiect este »Alexandru Fixman«

Răspunsuri: 41

Locație: Drobeta Turnu Severin

Profesia: Profesor Pian

• Scrie un mesaj privat

3

07.04.2016, 19:34

Salu evergreen ,,, multumesc pt. primire ,,, inca ma familiarizez cu forumul,,, cat de cat si cu cloncul ( multumesc Zoran ) ,, presupui bine pescuiesc numai pe Dunare ,, de regula la spinning ,,, dar m-a fascinat foarte mult pescuitul la clonc ,,, in aceasta vara vreau sa experimentez acest stil,,, sper sa reusesc ,, sa cant si cu cloncul,, inca am ceva dileme in bataile lui ,, in fine ,, apa a fost mare tulbure ,, acum se retrage dar vine prohibitia
GANDESTE CA UN PESTE

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

16.04.2016, 08:13

Salut Alex, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum. :noroc:

Cu placere!
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com