. Pescuitul nocturn este un stil de pescuit anume si daca nu ar fi tantari totul ar fi foarte ok ...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Personal cred ca somnu-i o putoare ordinara si ataca pestii noaptea cand astia mai ațipesc... cel putin in acvariu asa se intampla, traiau toti ca-n comunism in timpu` zilei, dimineata ramanea numa` somnu` da` mai gras.
Eu zic ca, daca io pui la nas, maninca si ziua. Cu cit e mai mare, cu atat mai viclean si mai smecher in ceea ce priveste raportul consum de energie/ caloriile capturate.![]()
Adica, de la o varsta/ marime, nu-i mai pasa daca e ziua sau noapte... insa isi pastreaza din obiceiuri.
Sunt un fel de iepuraşi ai apelor, sunt tot timpul în alertă şi mai ales noaptea când nu văd pericolul.Am ramas impresionat cum incarcau sa se salveze saracii ! In viecare dimineata gaseam pe mal cate 2-3 morti ici'colo , nu mai puteau ajunge la apa.![]()
Acum 2 luni , cand am fost cu cortul la un lac , ziua era 0 activitate pe apa dar seara rapea somul si salaul la mal cred ca odata la 30-40 de secunde se auzea cum rapea si stuful se misca iar lipusi sareau pe mal ! Am ramas impresionat cum incarcau sa se salveze saracii ! In viecare dimineata gaseam pe mal cate 2-3 morti ici'colo , nu mai puteau ajunge la apa.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH