Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
salutare si bine v-am gasit
Salut
Numele meu este Cristi Ostsuc ,sunt din Stefanesti de jos Ilfov sunt un incepator al acestui stil de pescuit ,care la gasirea acestui site nu a rezistat sa nu se inscrie pentru a invata de la cei mai experimentati in cautarea mustaciosului.De pescuitul la somn ma m indragostit de curand dupa ce am prins unul de 14kg de curand pe Valea Argovei la stationar la buchet de rame negre.Anul acesta sper sa am mai mult timp liber pe care sa l petrec pe Dunare.
Bine-ai venit, Cristi, fir întins!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Salut Cristi, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum.