) pescuiesc atat comercial cat si sportiv. Vreau sa-i felicit pe cei care au avut aceasta idee buna de a crea acest site de pe urma caruia avem cu totii de invatat . Pescuiesc in zona Divici unde am o cabanuta pe malul Dunarii. Ca stil de pescuit prefer pescuitul la stationat din barca in locuri cu multe agataturi iar la clonc sunt in curs de perfectionare. La capitolul echipament de pescuit folosesc urmatoarele : 3 x wft jakub vagner 2.70 m, 1x wft bigfish 2.10, 2 x penn slammer 760, 1 x penn spinfisher 750 ssv , 1 x penn slammer 560...articole achizitionate in urma analizei discutiilor sincere de pe acest forum.( concediu 62 zile pe an )
Bine ai venit pe forum
Salut! Ma numesc Marian, sunt profesor la Moldova Noua si in timpul liber( concediu 62 zile pe an) pescuiesc atat comercial cat si sportiv. Vreau sa-i felicit pe cei care au avut aceasta idee buna de a crea acest site de pe urma caruia avem cu totii de invatat . Pescuiesc in zona Divici unde am o cabanuta pe malul Dunarii. Ca stil de pescuit prefer pescuitul la stationat din barca in locuri cu multe agataturi iar la clonc sunt in curs de perfectionare. La capitolul echipament de pescuit folosesc urmatoarele : 3 x wft jakub vagner 2.70 m, 1x wft bigfish 2.10, 2 x penn slammer 760, 1 x penn spinfisher 750 ssv , 1 x penn slammer 560...articole achizitionate in urma analizei discutiilor sincere de pe acest forum.
Va doresc un an nou fericit si capturi cat mai multe.
Bun venit! Cu ce clonc ai inceput? Din barca pescuiesti doar la somn, sau si la crap? In general pescuiesc din barca, doar la somn, iar in zilele cand bate vantul cu peste 5 m/s pescuiesc de pe ponton, pescuitul din barca nefiind posibil din cauza valurilor prea mari. Prefer locurile unde apa are 15-20 m, cu multe agataturi, copaci, pietre mari, gropi mari unde apa are 25-35m, barje scufundate etc. Acum 10-15 ani eram pasionat de pescuitul la crap, dar treptat am renuntat deoarece inainte erau 2-3 barci din care se pescuia la crap, acum 20-30.Prefer sa stau singur in barca, pe mijlocul Dunarii, decat undeva in cioate inconjurat de 20 de barci cu 2-3 persoane in barca care "pescuiesc"Salut! Ma numesc Marian, sunt profesor la Moldova Noua si in timpul liber( concediu 62 zile pe an) pescuiesc atat comercial cat si sportiv. Vreau sa-i felicit pe cei care au avut aceasta idee buna de a crea acest site de pe urma caruia avem cu totii de invatat . Pescuiesc in zona Divici unde am o cabanuta pe malul Dunarii. Ca stil de pescuit prefer pescuitul la stationat din barca in locuri cu multe agataturi iar la clonc sunt in curs de perfectionare. La capitolul echipament de pescuit folosesc urmatoarele : 3 x wft jakub vagner 2.70 m, 1x wft bigfish 2.10, 2 x penn slammer 760, 1 x penn spinfisher 750 ssv , 1 x penn slammer 560...articole achizitionate in urma analizei discutiilor sincere de pe acest forum.
Va doresc un an nou fericit si capturi cat mai multe.
Bun venit! Cu ce clonc ai inceput? Din barca pescuiesti doar la somn, sau si la crap?
la crap. Momentan folosesc un clonc primit de la un pescar din Serbia, iar pana in iunie intentionez sa cumpar un Ebro 2. Sunt curios sa vad care va fi deferenta dintre cele doua cloncuri. Scuze pentru intarziere, acum am vazut mesajul. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH