Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Bine ai venit pe forum
C&R si vor fi si alte dati cand se vor arata
) In dupamiaza asta plec inapoi si stau o saptamana daca merge pestele voi prelungi iesirea ne auzim pe forum de la fata locului !!!
... Oricum Draga Larry daca urci pe la Chiciul Galatiului eu sunt pe interior la una din cele 2 cabane dau dintr-o barca verde si la clonc dau dintr-un lotus minor ca a lu Popa Lipovenilor din Braila.....Daca nu sunt la clonc sunt ancorat pe navigabil langa Chici am 2 sforase bagate acolo
Daca nu sunt la clonc sunt ancorat pe navigabil langa Chici am 2 sforase bagate acolo
E voie cu sforasul?
Citat
Art. 23 OUG 23/2008 Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii
CAPITOLUL III
Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii
SECŢIUNEA a 5-a
Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale
Art. 23
(1) Prin pescuit recreativ/sportiv se înţelege pescuitul efectuat cu undiţa sau cu lanseta, în scop de agrement/performanţă, pe baza unui permis nominal emis de către administratorul resurselor acvatice vii şi eliberat de acesta sau de asociaţiile de pescari sportivi, după caz.
nu tata este vorba de sforase pentru ancorare cei din zona stiu mai bineDaca nu sunt la clonc sunt ancorat pe navigabil langa Chici am 2 sforase bagate acolo
...pescuitul sportiv, din cite stiu eu, se face cu lanseta.E voie cu sforasul?
Citat
Art. 23 OUG 23/2008 Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii
CAPITOLUL III
Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii
SECŢIUNEA a 5-a
Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale
Art. 23
(1) Prin pescuit recreativ/sportiv se înţelege pescuitul efectuat cu undiţa sau cu lanseta, în scop de agrement/performanţă, pe baza unui permis nominal emis de către administratorul resurselor acvatice vii şi eliberat de acesta sau de asociaţiile de pescari sportivi, după caz.
)))) nu tata este vorba de sforase pentru ancorare cei din zona stiu mai bine
despre ce vorbesc la ce te referi tu se numesc pripoane
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH