Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

HackBv

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »HackBv«

Răspunsuri: 4

Locație: Brasov

• Scrie un mesaj privat

1

03.09.2014, 10:43

Salutari de la "Brasov"

Salut!
Ma numesc Radu amn 28 de ani pescuiesc de la 6 ani si de 6 ani pescuiesc in general la clonc cea mai mare captura am avuto anul trecut un somn de 33Kg la clonc cu coropisnita.Anul acesta insa am o mare nedumerire in ceea ce priveste pescuitul la clonc...am incercat indelung sa dau la clonc pe zone unde garantat exista somn deoarece am pescuit in aceleasi zone la stationar si am prins foarte multe exemplare intre 3 si 5 kg insa la clonc nu am avut nici o prezentare fapt care ma face sa cred ca undeva gresesc insa nu i-mi pot da seama unde deoarece nu sa schimbat nimic de 6 ani aceeasi montura acelasi clonc aceleasi momeli folosite.

Pescuiesc in general la Dunare intre braila si Galati de batut la clonc bat deobicei pe Bratul Macin din cotul Macinului sau de la Gemenele pana la Bac la Smardan dar cum vam mai spus anul acesta esec total la clonc in ultimele 3 luni nu am prins mai mult de 6-7 bucati la clonc restul fiind prinse la stationar.

Ma salut si va doresc fire intinse la toti!!!

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

2

03.09.2014, 13:47

Salut si bun venit. :salut:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

3

03.09.2014, 14:20

Salut, bine-ai venit, Radu! Nu te-ai intalnit si cu larry pe acolo?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Răspunsuri: 496

Locație: Timisoara

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

4

03.09.2014, 16:00

:salut: Bine ai venit pe forum :prieteni: C&R si vor fi si alte dati cand se vor arata :) :prieteni: :noroc:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

5

03.09.2014, 19:57

Bun venit ! Fir intins la SOMN! :pescuit:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

6

05.09.2014, 06:23

Salut Radu, si din partea Echipei, bine-ai venit la noi pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

larry

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

7

05.09.2014, 06:58

Salut și bine ai venit. :pescuit:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

HackBv

Sunt nou și mă prezint!

• Scrie un mesaj privat

8

06.09.2014, 02:48

multumesc de calduroasele urasi si va doresc la tori fire intinse.... Ba da m-am intalnit cu larry dadea pe macin si nici el nu avuse-se rezultae a spus ca si el a avut aceasi problema cu atacuri ne finalizate in schimb de ceva vreme nu l-am mai vazut nu stiu pe unde umbla eu stau in zona 2 saptamani dupa care vin cateva zile in Brasov si ma intorc vara aceasta am stato toata pe acolo cu exceptia catorva zile cand am mai venit pe acasa :)) In dupamiaza asta plec inapoi si stau o saptamana daca merge pestele voi prelungi iesirea ne auzim pe forum de la fata locului !!!

La pescuit cu voi nu in fata calculatorului :)

HackBv

Sunt nou și mă prezint!

• Scrie un mesaj privat

9

06.09.2014, 03:16

acuma m-am uitat la poza si nu vorbeam de aceasi persoana larry cu care ma stiu eu da pe macin dar este tot de pe langa Brasov :)... Oricum Draga Larry daca urci pe la Chiciul Galatiului eu sunt pe interior la una din cele 2 cabane dau dintr-o barca verde si la clonc dau dintr-un lotus minor ca a lu Popa Lipovenilor din Braila.....Daca nu sunt la clonc sunt ancorat pe navigabil langa Chici am 2 sforase bagate acolo :)

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

10

06.09.2014, 07:14

Daca nu sunt la clonc sunt ancorat pe navigabil langa Chici am 2 sforase bagate acolo

...pescuitul sportiv, din cite stiu eu, se face cu lanseta. :gandesc: E voie cu sforasul?

Citat

Art. 23 OUG 23/2008 Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii
CAPITOLUL III
Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii

SECŢIUNEA a 5-a
Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale
Art. 23
(1) Prin pescuit recreativ/sportiv se înţelege pescuitul efectuat cu undiţa sau cu lanseta, în scop de agrement/performanţă, pe baza unui permis nominal emis de către administratorul resurselor acvatice vii şi eliberat de acesta sau de asociaţiile de pescari sportivi, după caz.

www.pescuit-la-somn.com

HackBv

Sunt nou și mă prezint!

• Scrie un mesaj privat

11

06.09.2014, 11:23

Daca nu sunt la clonc sunt ancorat pe navigabil langa Chici am 2 sforase bagate acolo

...pescuitul sportiv, din cite stiu eu, se face cu lanseta. :gandesc: E voie cu sforasul?

Citat

Art. 23 OUG 23/2008 Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii
CAPITOLUL III
Protecţia, conservarea şi exploatarea resurselor acvatice vii

SECŢIUNEA a 5-a
Pescuitul recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale
Art. 23
(1) Prin pescuit recreativ/sportiv se înţelege pescuitul efectuat cu undiţa sau cu lanseta, în scop de agrement/performanţă, pe baza unui permis nominal emis de către administratorul resurselor acvatice vii şi eliberat de acesta sau de asociaţiile de pescari sportivi, după caz.

nu tata este vorba de sforase pentru ancorare cei din zona stiu mai bine
despre ce vorbesc la ce te referi tu se numesc pripoane :)))))

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

12

06.09.2014, 12:12

nu tata este vorba de sforase pentru ancorare cei din zona stiu mai bine
despre ce vorbesc la ce te referi tu se numesc pripoane

Aaaahh...ok, atunci e f bine! :noroc:
Dar, din alte discutii pe forum, unii zona care o amintesti descriau astfel sforasul: Montura clonc
Iar priponul, din cite stiu eu, este legat in mal de un copac, creanga... :gandesc:

www.pescuit-la-somn.com