Multumesc , pentru ,,bunvenit"...si transmit tuturor toate cele bune!
Pescuiesc foarte mult pe Olt in zona barajelor Mosteni, Slatina, Draganesti , Izbiceni
Probabil ca stiti ca , cu toate prblemele mari pe care le avem cu braconajul cu plase, inca se prinde peste ...sau inca se mai prinde peste pe Olt si destul de diversificat,atit specii pasnice de pesti , crap , caras, platica dar si rapitor salau , biban ,avat ,stiuca ( in unele lacuri )si binentels somn...cam peste tot
Pentru rapitor ,si ma refer mai ales la salau , a fost un an prost datorita ploilor ,apelor mari si schimbarea cursurilor
Legat de Somn , si ce intereseaza pe pescarii de pe acest forum , am constatat o inmultire a acestei specii cam in toate barajele
Se prind exemplare peste 10 kg destul de frecvent in lacurile enumerate si se prind mai mult pe shad sau alte plastice(nu mai spun de sire sau plase)
Asta m a determinat sa aprofundez ca stil de pescuit , pescuitul la somn.
Vreau sa remarc si felicit pe Zoran , dar nu numai , modul cum este organizat forumul , modul foarte civilizat in care se defasoara discutiile si mai ales informatiile sincere, clare si profesioniste pe care le gasesti in subiecte sau oferite de partcipantii la discutii
Eu sunt interesat de foarte multe lucruri ,echipament, monturi, momeli , sonar , cloncuri si locuri de pescuit dar mai intai o sa studiez subiectele si o sa incerc sa extrag de acolo subiectele si informatiile interesante
Incerc sa ajung si eu pe 25 august la Bazias dar voi confirma asta sapt urmatoare
In rest , toate cele bune si bineteles....fir cat mai intins (la somn chiar suna bine )