S-a mai discutat despre asta, dar, de curand, am observat ca punerea caracatitei pe montura, altfel decat am procedat pana acum, creste sansele substantial atunci cand somnul raspunde la clonc, urca pana la momeala si apoi pleaca linistit la treburile lui, pe noi lasandu-ne doar cu speranta ca doata viitoare va fi mai bine.
In urma unui clip postat de cineva acum vreo 2 luni mi-a venit ideea de a folosi caracatita cu partea inferioara suflecata (intoarca preum maneca unei camasi). rezultatul este acela ca tentaculele vor sta ca o umbrela vibrand tot timpul. De cand folosesc acest mod de a monta caracatita rezultatele s-au schimbat. Anul acesta, pentru mine somnii au fost deosebit de mofturosi raportat la anii trecuti. De cand folosesc caracatita astfel, comparand cu rezultatele celor pe care i-am avut cu mine in barca si au folosit monturi simple, au rezultat mai multi pesti comparativ cu ale "concurentilor".
Poza a fost facuta fara a aranja caracatita dar se poate observa cu aproximatie cum ar trebui sa arate.