Bine ai venit pe forum
Sunt pescar de rapitor in special dar mai merg uneori cu prieteni si la pescuit de crap si caras .Am 60 de ani si iubesc mult pescuitul locuind pe malul Dunari la Crivina . Din ani "80 am inceput pescuitul la clonc,exemplare mai mari de somn am prins de 25 kg iar la stiuca de 15 kg o singura bucara restul pana la 5 kg.Ce astept de la acest forum? Pai fratilor pescarul cat traieste tot nu le stie pe toate ,asa ca mai invatam cate ceva . Fir intins.
- Salut!
------------------------------------------------------------
Rabdare si tutun.
Sunt pescar de rapitor in special dar mai merg uneori cu prieteni si la pescuit de crap si caras .Am 60 de ani si iubesc mult pescuitul locuind pe malul Dunari la Crivina . Din ani "80 am inceput pescuitul la clonc,exemplare mai mari de somn am prins de 25 kg iar la stiuca de 15 kg o singura bucara restul pana la 5 kg.Ce astept de la acest forum? Pai fratilor pescarul cat traieste tot nu le stie pe toate ,asa ca mai invatam cate ceva . Fir intins.
- Salut!
------------------------------------------------------------
Bine ai venit, Gabi, dupa aproape 35 de ani de clonc, ai o experienta destul de bogata, cu ce fel de clonc ai inceput, in '80? Ce alte cloncuri ai mai utilizat de-a lungul timpului? Cu ce clonc cauti acum somnul? Care ti-a placut cel mai mult?
Bine ai venit pe forum Gabi!Profit de aceasta ocazie sa te intreb:Anu' asta, in zona ta,se mai pescuieste "pe interzis"?(plase, undite, etc)?![]()
Bine v-am gasit.Bine ai venit pe forum Gabi!Profit de aceasta ocazie sa te intreb:Anu' asta, in zona ta,se mai pescuieste "pe interzis"?(plase, undite, etc)?![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH