Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Gabi_cgb

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »Gabi_cgb«

Răspunsuri: 3

Locație: CRIVINA

• Scrie un mesaj privat

1

22.04.2014, 23:21

Prezentare

• Salut!
Sunt pescar de rapitor in special dar mai merg uneori cu prieteni si la pescuit de crap si caras .Am 60 de ani si iubesc mult pescuitul locuind pe malul Dunari la Crivina . Din ani "80 am inceput pescuitul la clonc,exemplare mai mari de somn am prins de 25 kg iar la stiuca de 15 kg o singura bucara restul pana la 5 kg.Ce astept de la acest forum? Pai fratilor pescarul cat traieste tot nu le stie pe toate ,asa ca mai invatam cate ceva . Fir intins.
----------
--------------------------------------------------

suli

Șalău

Răspunsuri: 313

Locație: España

• Scrie un mesaj privat

2

22.04.2014, 23:48

Salut Gabi si bine ai venit pe forum!!! :salut:

Răspunsuri: 496

Locație: Timisoara

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

3

22.04.2014, 23:49

:salut: Bine ai venit pe forum :prieteni:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

4

23.04.2014, 07:18

Salut Gabi si bine ai venit! :welcome:

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

5

23.04.2014, 08:24

Salut Gabi si bun venit. :salut:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

6

24.04.2014, 06:36

Salut Gabi, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Ediseu

Știucă

Răspunsuri: 695

Locație: London

• Scrie un mesaj privat

7

24.04.2014, 08:29

Salut Gabi, :salut: si :welcome: pe forum. :pescuit:

Răspunsuri: 50

Locație: Fetesti

• Scrie un mesaj privat

8

25.04.2014, 18:16

Bine ai venit pe forum

:salut: .Cu siguranta ai multe de spus :noroc:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

9

28.04.2014, 13:23

• Salut!
Sunt pescar de rapitor in special dar mai merg uneori cu prieteni si la pescuit de crap si caras .Am 60 de ani si iubesc mult pescuitul locuind pe malul Dunari la Crivina . Din ani "80 am inceput pescuitul la clonc,exemplare mai mari de somn am prins de 25 kg iar la stiuca de 15 kg o singura bucara restul pana la 5 kg.Ce astept de la acest forum? Pai fratilor pescarul cat traieste tot nu le stie pe toate ,asa ca mai invatam cate ceva . Fir intins.
----------

Bine ai venit, Gabi, dupa aproape 35 de ani de clonc, ai o experienta destul de bogata, cu ce fel de clonc ai inceput, in '80? Ce alte cloncuri ai mai utilizat de-a lungul timpului? Cu ce clonc cauti acum somnul? Care ti-a placut cel mai mult?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

danc

Oblete

Răspunsuri: 16

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

10

29.04.2014, 08:50

Bun venit!

Bine ai venit pe forum!
Abia astept sa ne impartasesti din experientele tale pescaresti, traite de-a lungul timpului!

11

30.04.2014, 19:31

Bun venit pe forum ! Un an plin de mustaciosi ! :pescuit:

Gabi_cgb

Sunt nou și mă prezint!

• Scrie un mesaj privat

12

30.04.2014, 20:51

Locuiesc pe malul Dunari avind frontiera cu Sarbi,asa ca prin ani "80 fiind pescar industrial auzeam dinspre barcile Sarbesi un zgomot facut de clonc(care atunci nu stiam ce este )si vedeam cum Sarbi ridica somni in barca .A doua zi eu si tovarasul meu am incercat cu un borcan dar nu mergea ,asa ca ne-am apropiat de o barca sarbeasca si i-am intrebat cum si cu ce pescuiesc.Vazand ca suntem straini de clonc au zis sa ne apropiem de ei sa -ne de si noua un clonc ,dar din cauza granicerilor le-am spus sa-l lase pe apa si sa plece ca-l luam noi. Cand am ajuns linga clonc legat pe o bucata de polistiren am gasit o montura si pentru pescuit (fir de 2 circa 30m ,plumbul invelit in lina rosie si cirligul).Am mers acasa si a doua zi aveam clonate 4 monturi cu fir de 0.50 bublat si am inceput mare batalie in doua zile urmand sfatul Sarbilor am prins si somni. In privinta cloncului ce sa-va spun am clonat dupa cel Sarbesc si folosesc si azi facute de mine din fag si fierte in apa .Mai sunt 15 zile si incepem iar cloncaneala. :pauza: Rabdare si tutun.
  • Salut!
----------

Bine ai venit, Gabi, dupa aproape 35 de ani de clonc, ai o experienta destul de bogata, cu ce fel de clonc ai inceput, in '80? Ce alte cloncuri ai mai utilizat de-a lungul timpului? Cu ce clonc cauti acum somnul? Care ti-a placut cel mai mult?

13

30.04.2014, 22:58

Bine ai venit pe forum Gabi!Profit de aceasta ocazie sa te intreb:Anu' asta, in zona ta,se mai pescuieste "pe interzis"?(plase, undite, etc)? :noroc:

Gabi_cgb

Sunt nou și mă prezint!

• Scrie un mesaj privat

14

02.05.2014, 21:58

Bine ai venit pe forum Gabi!Profit de aceasta ocazie sa te intreb:Anu' asta, in zona ta,se mai pescuieste "pe interzis"?(plase, undite, etc)? :noroc:

Bine v-am gasit.
Da se mai pescuieste, ieri dimineata a fost pol. frontiera si a gasit plase in balile adiacente Dunari si braconieri cu undita.

nycu22

Biban

Răspunsuri: 152

Locație: Iasi

• Scrie un mesaj privat

15

07.05.2014, 16:24

Salut Gabi si bine ai venit. :welcome: