Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

pescaDORU

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »pescaDORU«

Răspunsuri: 1

Locație: Apa

• Scrie un mesaj privat

1

25.02.2014, 20:45

Salutare de la Satu Mare

Salutare prieteni pescari!
Numele meu este Costin Dorel, am 41 de ani si sunt din Satu Mare.
Ca si multi dintre vo,i sunt un impatimit al pescuitului... la mustata.
De aproximativ 2 ani am inceput sa cochetez cu spinningul. Mi-am achizitionat in acest sens, la inceput, ceva echipament specializat in pescuitul salaului si al stiucii. Pescuind pe raul Somes, am avut (ne)sansa sa fac cunostinta cu cativa somni care m-au salutat... din mers. Binenteles, cei mai frumosi mi-au intrat pe monturi fine pregatite pentru salau, pescuind cu lansete de 7 ft si maxim 1 oz, cu jiguri de 4/0 (dar de calitate) si cu fire de pana in 10 lb. Aceste mici frustrari (ce fac totusi parte din joc) m-au determinat sa nu abandonez ideea de a scoate pentru fotografie macar un mustacios.
Am intrat pe acest forum in ideea de a acumula cat mai multe informatii care intr-un final sa ma ajute la capturarea unui exemplar capital si de de cu, de a-mi face noi prieteni.
Tin sa precizez faptul ca, intre timp, mi-am mai cumparat o lanseta de casting de 6.8 ft de pana 1 1/2 oz, o mulineta de casting destul de sanatoasa, un fir de 0,28 mm, ceva inaintas de fluorocarbon rezistent la abraziune si m-am blindat cu o gramada de jiguri, silicoane, voblere, etc.
Locul, dupa cum am precizat, este pe raul Somes, intr-un loc cu adancimi de pana in 7-8 m, curent destul de mare (cand nivelul raului este normal) cu cateva praguri destul de abrupte si o sumedenie de structuri (bolovani, cioate, copaci scufundati)... suna frumos, nu? :-)
Astept sugestii, explicatii, pareri...etc!
Va multumesc tuturor si va urez un sezon ...somn-uros!

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

2

25.02.2014, 21:01

Salut si bine ai venit! :welcome:

Am intrat pe acest forum in ideea de a acumula cat mai multe informatii care intr-un final sa ma ajute la capturarea unui exemplar capital si de de cu, de a-mi face noi prieteni.

Esti in locul portivit :noroc:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

3

26.02.2014, 03:20

Salut Doru, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum! :noroc: Asteptam poze cu nerabdare ...si cu somni, bine-nteles! :bucuros2:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

4

26.02.2014, 06:24

Salut si bun venit. :salut:

Răspunsuri: 6

Locație: Oradea - Romania

• Scrie un mesaj privat

5

26.02.2014, 07:46

:welcome: Bine ai venit si fir intins iti doresc! Poate reusim sa ne vedem la o partida de pescuit deoarece am prieteni buni in Baia Mare care mai trebuiesc vizitati din cand in cand! :noroc:
Mess with the best, die like the rest !!! :pescuit:

Ediseu

Știucă

Răspunsuri: 695

Locație: London

• Scrie un mesaj privat

6

26.02.2014, 08:03

Salut Dorel :salut: si bun venit pe forum. :pescuit: