Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

• Autorul acestui subiect este »junior9007«

Răspunsuri: 147

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

16.02.2014, 12:44

Meteo

Deschid acest subiect pt a ne da cu parerea despre veridicitatea surselor a caror principal obiect il constituie informarea cetatenilor in legatura cu vremea si vremurile ce va sa vie.
La o simpla cautare pe google sunt n-spe mii de adrese de informare ,dar care o fi cea mai aproape de adevar?Voi ce site-uri folositi?V-ati pacalit vreodata ?E proverbial refrenu' lui Andra"....ne mintim ca la meteo...""dar totusi cred ca e neplacut sa ratezi o ieseala din cauza lor-a prognozistilor. Iata un exemplu de "Starea vremii" necontestat.
»junior9007« a adaugat urmatoarea poza:
  • forecast.jpg
...cogito ergo sum.

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

16.02.2014, 13:01

Eu folosesc de citiva ani cel care este pe trecut pe Portal, a corespuns intotdeauna si in privinta vantului. Eu sunt multumit de el, vezi aici in dreapta sus: http://forum-pescuit-la-somn.com/index.php?page=Portal&

Daca gasim ceva mai bun, atunci voi schimba si link-ul din Portal. :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

3

21.11.2014, 00:55

Cu toate ca ma duc la pescuit indiferent de conditiile de afara ma uit tot timpul la previziunile meteo inainte de fiecare partida de pescuit.Am invatat ca previziunile nu se prea apropie de adevar atunci cand e diferenta mai mare de 36 de ore.La mine motivul principal pentru care consult prognoza meteo e sa stiu cum sa ma imbrac (sa imi iau pelerina de ploaie sau nu).Chestia e ca nu imi place deloc ploaia si in zilele in care stiu ca va trebui sa pescuiesc sub stropi de ploaie parca imi ia din optimism :zambet:
In ultimi 2 ani ma uit tot timpul inaintea partidelor de pescuit la previziunile meteo si pot spune ca in proportie de 90, 95% sunt reale cu o zi inainte de partida insa am avut si surpriza ca seara inaintea partidei sa se anunte ploaie si innorat si in schimb a doua zi pe balta sa fie o zi insorita fara o picatura de apa.

Subiecte asemănătoare