Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »Her Marius«

Răspunsuri: 18

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

01.02.2014, 17:40

Buna seara

Salut!
Am invatat sa bat cloncul de la Emil din Oltenita, cred ca multi il conoasteti. Nu sunt hotarat daca sa-mi duc barca la Giurgiu sau la Oltenita, astept pareri. O intrebare: a folosit cineva la clonc combo-ul ala de la Decathlon cu lanseta de 1,8 m si mulineta marina cu multiplicator? Sunt de asemenea in cautarea unor cloncuri bune la pret rezonabil, nu dau bani pe povesti de marketing, eu ma ocup cu fabricarea povestilor si stiu ce spun. Multumesc!

Răspunsuri: 2 642

• Scrie un mesaj privat

2

01.02.2014, 19:06

Salut, Marius, si bun venit!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Răspunsuri: 2 642

• Scrie un mesaj privat

3

01.02.2014, 19:11

Daca ai apucat sa te uiti la sectiunea Pescuit la clonc si n-ai gasit nimic interesant, alte variante nu prea mai sunt, dar depinde ce inseamna pret rezonabil!? In Bucuresti am gasit doi "creatori de cloncuri", cu 50-70 de lei, sub 100 de lei, oricum, din aluminiu monobloc sau din lemn!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Autorul acestui subiect este »Her Marius«

Răspunsuri: 18

• Scrie un mesaj privat

4

01.02.2014, 19:26

Multumesc de raspuns, la sectiunea respectiva inca am restrictie la multe subiecte, cred ca nu ma recunoaste "masina" ca sunt utilizator inregistrat, mai astept. Da, astea sunt preturi rezonabile, mersi!

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

5

01.02.2014, 19:40

Salut si bine ai venit!

sopvalentin

Știucă

Răspunsuri: 624

Locație: Galati

• Scrie un mesaj privat

6

01.02.2014, 19:57

Salut si bun venit . :salut:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

7

02.02.2014, 06:40

:salut: Marius, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum. :noroc:

Combo de la Dechatlon: aici citeva detalii, si sunt convins ca unul sau altul aici pe forum il are in folosinta: Ce lansete şi mulinete sunt potrivite pentru pescuitul la somn
Cred ca multi nu prea are o frana ok, in rest, lanseta e buna daca acel Abu.

Clonc bun la pret rezonabil nu cunosc, dar cel mai tare m-au incantat atat pe mine, pe altii de pe forum si chiar pe somnii din Romania cloncurile lui Tilo. Foarte reusite in sensul ca animeaza somnii mai bine decit multe alte cloncuri, sunt usor de manuit (nu-ti prea trebe mult timp sa dai cu ele pina scoti sunete bune), poti scoate mai multe sunete cu un singur clonc :gandesc: si aici cred ca, parerea mea, de ex 1x Ebro 3 face mai mult decit 4-5 cloncuri ieftine! :noroc:

Softu' se actualizeaza tot la citeva ore cu banca de date, asa ca acuma ai deja acces sa scri peste tot prin forum.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com