Buna si bine v-am gasit !
Numele meu este Radu , sunt din Baia Mare , cred ca deja fac parte din gruparea "old boys" , am indragit pescuitul de mic copil , am abordat mai toate stilurile de pescuit , dar in ultimii 10 ani pescuiesc exclusiv la rapitor prin metoda spinning si foarte rar apelez la o mai veche "dragoste" , pescuitul la scobar cu bolo.
Ca si activitate "colaterala" pescuitului , in sezonul rece , ma preocupa confectionarea voblerelor hande-made din lemn.
Somnul nu a fost tinta mea preferata , avatul ocupand primul loc in topul preferintelor . De vreo 2 ani am insistat la salau si din acest an ma gandesc sa acord pescuitului la somn o importanta mai mare.
Am prins somn pe raul Somes in judetul Maramures in cateva randuri , dar cea mai mare captura a fost doar de aprox.8 kg.
M-am inregistrat in acest forum in ideea de a acumula noi cunostinte in ce priveste pescuitul somnului , in special la spinning.
Nu vreau sa "sochez" cu stilul meu de a pune in pagina urmatoarele postari , anumiti useri stiu la ce ma refer (cu unii sunt coleg pe alte forumuri de pescuit de cativa ani buni) si o sa va dati seama la ce ma refer pe parcursul postarilor mele. Atat pot sa dezvalui : "..."
Sa va mearga bine !