Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »evergreen«

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

13.03.2012, 02:04

ORKA

Acelasi lucru este valabil si pentru 2 plicuri cu un fel de gume de la ORKA, cu capul gri-negru, si coada rosiatica, tot pentru somn par, cel putin dupa marime, si cu o forma gen virgula!! :gandesc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

2

13.03.2012, 18:29

Acelasi lucru este valabil si pentru 2 plicuri cu un fel de gume de la ORKA, cu capul gri-negru, si coada rosiatica, tot pentru somn par, cel putin dupa marime, si cu o forma gen virgula!! :gandesc:

Am folosit gume de la ORKA, fară rezultate la somn.........bune la șalău. :)
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

3

17.03.2012, 09:18

Eu cu cele de 8cm,mai dau dupa avat."Accidental" am vazut ca se prinde si clean.
Poate era bine sa fie doar un singur topic despre" gume",sa nu deschidem de fiecare data cate un topic cand dorim sa aflam cateva ceva despre un anumit model.Nu de alta,dar si asa sunt doar cateva postari pe fiecare topic legate de ele.Daca discutiile erau mai ample era ok,dar asa...

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

17.03.2012, 09:26

Asta este doar datorita numărului restrâns de utilizatori. Având în vedere ca forumul funcționează de nici 3 săptămâni pline, nici subiectele nu pot fi prea lungi.
Dar, sa ne gândim ca în 2 - 3 ani dorești sa cauți informații despre o nălucă aparte, și poți găsi rapid deoarece are un subiect aparte.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

5

18.03.2012, 18:43

Lasa ca au "dat" sarbii in somn pe Ebro cu orka de i-au durut mainile! :drac:

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

6

18.03.2012, 20:31

Lasa ca au "dat" sarbii in somn pe Ebro cu orka de i-au durut mainile! :drac:

Zamfi, tu ai incercat asa ceva si pe Po? Au functionat?

Te intreb ca de multe ori imi vine sa incerc si eu o guma dar pe aici tot ce gasesc sunt niste oratanii dintr-alea din tara soarelui rasare care sunt mult prea mici si nici nu prezinta prea multa incredere. Te intreb pentru ca daca sunt OK atunci parca mi-as face rost si eu de niste chestii dintr-astea. :zambet:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

7

19.03.2012, 18:26

Eu nu am incercat inca ...Urmeaza! Insa pe Mures si pe Dunare merge la silicoane...Apropo de pregatiri , tocmai ce mi-a venit Strenul Sonic de 40 lbs!

Răspunsuri: 170

Locație: Clisura Dunarii

Profesia: Pescar

• Scrie un mesaj privat

8

13.07.2012, 00:36

cel din avatar e prins pe un mermaid cautand salaul :D
http://www.smartfishing.info

"It's nice to be important, but it's more important to be nice"

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

9

13.07.2012, 10:06

cel din avatar e prins pe un mermaid cautand salaul :D

frumos frumos ... si din cate se vede in poza cred ca era si un frig de inghetai pe malul apei ... in ce perioada l-ai luat?

AnEm

Răspunsuri: 170

Locație: Clisura Dunarii

Profesia: Pescar

• Scrie un mesaj privat

10

13.07.2012, 10:29

e luat in martie acum 3 ani, primul somn la spinning :D, frig rau, batea si un vant...uhh :D
http://www.smartfishing.info

"It's nice to be important, but it's more important to be nice"

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

11

24.07.2012, 11:34

prin bunavointa unui amic am pus si eu mana pe niste orci (aici nu dai de ele sub nici o forma) si sunt chiar curios daca vor placea pestilor de pe aici ... dar asta putin mai tarziu ca momentan toti par a fi pe sus ...

cei care le-au folosit cu ce dimensiuni au dat si ce modele?

AnEm