Buna Adi,
Elite 5x nu se mai fabrica, doar daca mai gasesti ceva pe la magazine, shopuri... Modelul nou este unul cu BroadBand integrat si cu DownImaging. Cel cu GPS este deja pe piata, trebuie sa vezi cind apare si cel fara GPS, trebuie sa fie undeva la 450,- euro. Pretul este peste maximul tau, dar ai un sonar de generatie noua, full digital, cu DI si fara GPS!![]()
Multumesc mult!HDS5x sau Elite7x pe locul 1
Elite5x, Mark 5x-Pro, Hummi 718/728. Si cu analog prinzi, fara indoiala.
Si eu as zice tot asa. Din graba mi-am luat Elite 7 HDI din state, insa n-as recomanda cuiva. Zoran se pricepe destul de bine atata timp cat si comercializeaza. Apoi mai e si Costi care le "descanta" de nu se vad......... Elite7x pe locul 1
Si eu as zice tot asa. Din graba mi-am luat Elite 7 HDI din state, insa n-as recomanda cuiva. Zoran se pricepe destul de bine atata timp cat si comercializeaza. Apoi mai e si Costi care le "descanta" de nu se vad......... Elite7x pe locul 1
Cu seria 5 s-ar putea in scurt timp sa te trezesti ca este prea depasit dpdv tehnologic. Mai bine mai suplimenteaza bugetul si te folosesti o perioada de timp ceva mai performant dupa care il vinzi si upgrade-zi cat de cat in pas cu vremurile. Si mie mi-a trebuit exact pentru aceleasi lucruri, dar dupa ce l-am luat am realizat ca am renuntat exact la ceea ce era mai important. Structure Scan-ul.
Gandeste-te bine ca banii dati nu se mai intorc.
Al meu a fost adus de cineva ca ei nu vand in Europa decat prin reprezentanta din Anglia din cate am inteles si apoi retail.Si eu as zice tot asa. Din graba mi-am luat Elite 7 HDI din state, insa n-as recomanda cuiva. Zoran se pricepe destul de bine atata timp cat si comercializeaza. Apoi mai e si Costi care le "descanta" de nu se vad......... Elite7x pe locul 1
Cu seria 5 s-ar putea in scurt timp sa te trezesti ca este prea depasit dpdv tehnologic. Mai bine mai suplimenteaza bugetul si te folosesti o perioada de timp ceva mai performant dupa care il vinzi si upgrade-zi cat de cat in pas cu vremurile. Si mie mi-a trebuit exact pentru aceleasi lucruri, dar dupa ce l-am luat am realizat ca am renuntat exact la ceea ce era mai important. Structure Scan-ul.
Asta am incercat azi: Amazon.com, doar ca nu trimit in Ro produsele de Gen 2...cum fac sa iau unul? Gasesc pentru Ro doar Elite-7X Fishfinder with 83/200-455/800 KHz Transom Mount Transducer la un pret foarte bun. Merita asta?
Fara suparare Zoran!![]()
Amazon.com: Lowrance 000-10961-001 Elite-7X Fishfinder with 83/200-455/800 KHz Transom Mount Transducer: GPS & Navigation Uite aici...deci nu merita sa finalizez comanda??Al meu a fost adus de cineva ca ei nu vand in Europa decat prin reprezentanta din Anglia din cate am inteles si apoi retail.Si eu as zice tot asa. Din graba mi-am luat Elite 7 HDI din state, insa n-as recomanda cuiva. Zoran se pricepe destul de bine atata timp cat si comercializeaza. Apoi mai e si Costi care le "descanta" de nu se vad......... Elite7x pe locul 1
Asta am incercat azi: Amazon.com, doar ca nu trimit in Ro produsele de Gen 2...cum fac sa iau unul? Gasesc pentru Ro doar Elite-7X Fishfinder with 83/200-455/800 KHz Transom Mount Transducer la un pret foarte bun. Merita asta?
Fara suparare Zoran!![]()
La ce bani l-ai gasit?!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Elite-7X Fishfinder with 83/200-455/800 KHz
Mi-a placut comparatia!Elite-7X Fishfinder with 83/200-455/800 KHz
Asta trebuie sa fie de fapt Elite 7x HDI adica un sonar care are asa numitul "2D" si down imaging dar nu are side imaging.
Daca-i bun? Da, e foarte bun!
Dar trebuie sa intelegi ca nimeni nu poate sa-ti recomande ceva de care sa nu poti fi nemultumit din nici un punct de vedere.
Sonarul asta face mai mult decat cel DSI care-ti placea dar nu este cel mai complet sonar de pe piata... cam la fel ca un VW care nu-i Logan da` nici BMW.![]()
Fara suparare Zoran!
greutatile intampinate in caz de garantie
Pe moment asa e ! DAR DACA se intampla sa se........ ce faci astepti sa vina cel care la adus sa-l duca inapoi sau il pui in posta si-l trmiti cu riscul de a fi intrebat de actul vamalDaca insa ti-l aduce cineva si mai ales daca e unul fara GPS, si scapi astfel doar cu pretul de cumparare, atunci - de ce nu?
greutatile intampinate in caz de garantiePe moment asa e ! DAR DACA se intampla sa se........ ce faci astepti sa vina cel care la adus sa-l duca inapoi sau il pui in posta si-l trmiti cu riscul de a fi intrebat de actul vamalDaca insa ti-l aduce cineva si mai ales daca e unul fara GPS, si scapi astfel doar cu pretul de cumparare, atunci - de ce nu?cum e legea doar presupun
.
Pescuiesc la clonc, spinning
Ady Elit 7 x Hdi e cel care te va face sa nu regreti ca l-ai cumparat.Mai stai strange cureaua si ial pe asta .Ecran mare imaginea clara o gramada de setari , pentru clonc(vezi montura si pesti) la spininng te intereseaza structurile le vezi poza.Sonarul asta il am si eu si ma uluit ce poti face .vreau ecran color si un buget maxim de 400 euro
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
de la noi doar sfaturi mai mult sau ai putin bune
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH