Off,off, offf...... Io in locul tau as arunca la gunoi cana termorezistenta si as cumpara una simpla in care sa si poti incalzi si sa poti si bea din ea. Ibric nu mai ai nevoie, vezi ce simplu e cu jacobsu'. Conservele eu le iau 90% din cazuri din alea care se pot desface fara alte ustensile, oricum un cutit/briceag trebe sa ai in masina. Arzator da, este indispensabil, lingura, lingurita da, dar furculita si farfurie pentru ce? Oricum minci din conserva cu lingura. Io mai am un fund mic de lemn prin masina care e uneori util.Desfacator de vin???????????? Poate ar trebui si o frapiera atunci!! hahahahahaFinnd luna lui august destul de mult plecat pe malul Dunarii, si de fiecare data in viteza, nu mi-am luat cu mine decit o lingura si o linguritza. Astea 2 le aveam in permanenta la mine. Cea din urma pt cafea solubila. Cutite aveam in trusa de pescuit.
Ce mi-a lipsit insa era:
- un desfacator de conserve
- un arzator micutz (am profitat de fiecare data de butelia lui Bruno)
- un ibric de incalzit apa
- o furculita
- o farfurie
- un desfacator de sticle de vin
...si precis mai as putea gasi una sau alta...![]()
Voi ce folositi, cu ce mergeti la pescuit pt mai multe zile?
Ajunge o scula universala dintr-asta
...sau asa ceva:
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
- un desfacator de conserve - io desfac foarte bine cu cutitu` daca n-are conserva cheie
- un arzator micutz (am profitat de fiecare data de butelia lui Bruno ) - corect
- un ibric de incalzit apa - o cana d-aia din inox, de armata, ii universala si indestructibila
- o furculita - corect (io nu manc felu` 2 cu lingura...)
- o farfurie - inutila
- un desfacator de sticle de vin - berea mea are cheie![]()
Pui o haina pe un copac facuta botz si lovesti cu fundul sticlei pana iese dopul. Sau il bagi in sticla, pur si simplu. Si arhaic
Io sincer sa fiu foarte rar am fost la pescuit cu oameni sa bea vin (io nu le am, oricum)... serios, de obicei ori bere, ori "tarie" ori... nimic.
Aauuuuu! Pai cum puteti sa bateti si sa agitati vinu' inainte de a-l bea? Cu berea tot asa faceti?![]()
dar eu ma gindeam la Zoran care niciodata nu a baut vin in iesirile care le-am facut impreuna
Eu fac parte dintre cei care au tot timpul vin la ei. Zoran stie.
Io prefer buteliile de gaz alea perforabile, de unica folosinta.incercati sa va luati hobo strove. poti sa o cumperi sau poti sa ti-o faci singur si dureaza juma d ora. e ff practica, nu mai faci ditamai focul sa incalzesti apa pt ceai. e in varianta pe lemne sau pui spirtiera in loc de lemnisoare si apa fierbe in 8-10 min cand e frig. nu mai spun ca iti trebuie doar cateva surcele.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH