si a ramas ca dupa plecarea mea sa vina la pescuit cu carasi si crapsani (cumparate la crescatorie), cu aceasi metoda la pom. Si asa a si fost, in urmatoarea saptamina a iesit de 4 ori la pescuit, doar pt citeva ore seara cu barca conflabila, dupa care imi trimitea sms-uri… 
Io zic ca io pus Dumnezo mina-n cap la Marek asta prin faptu' ca te-a intilnit pe tine!!
NU, sigur nu acest raspuns il cautam, si m-am straduit sa descriu in asa fel sa nu reiasa chiar asa...
au mancat romanii toti somnii
salut,
nu au prins datorita densitatii mari de pescari pe metru patrat,densitate care este = cu zarva,zgomot..........
am constatat ca atunci cand ieseam cu o gasca de 6/7 insi prindeam mai putin spre mai deloc,comparativ cu iesirile in 2.
au mancat romanii toti somnii
. Au prins şalăi, din care l-au reţinut pe cel mai mare pentru puradei. Dar ăsta este doar un caz de excepţie. Iar ce fac cei cu pretenţii de intelectuali - să nu mai vorbim
.
??????????
Chiar si in astfel de conditii am avut capturi frumoase (spre oftica conationalilor )(i-i voi numi asa ptr ca nu le pot zice pescari si nu vreau sa supar pe nimeni,nici nu includ pe toata lumea)Dupa o nadire destul de consistenta duminica dimineata am inceput sa ma dau in spectacol
scotind 4 crapi intre 11 si 17 kg.Dupa pozele de rigoare i-am eliberat pe toti spre marea surprindere a conationalilor care au inceput cu ironii si intrebari de genul : la ce a-ti venit atunci de la peste 400 de km.? Ce pacat!!! Guardia si legile Aragonului de pesca sunt foarte indulgente(prea indulgente as spune eu) daca este prins un "pescar" cu mai mult de 2 bete nu i se intampla nimic i se confisca betele atat ,iar pentru a le recupera tre sa plateasca o amenda nimic mai mult...amenda pe care nu o plateste nimeni ptr ca de obicei cei care pescuiesc cu cite 8 bete odata(nu exagerez) au bete si mulinete de 10 euro din decathlon si nu-i intereseaza sa le recupereze.Problemele apar cind trebuie sa-si renoveze licentele(cei care le au) dar majoritatea le scot pe 5 ani si....Dar revenim la Caspe duminica seara am strans totul si spre Madrid dezamagiti si nervosi pe conationalii nostri care incercau sa lanseze cat mai aproape de zonele noastre nadite in speranta ca vor "inhata"si ei ceva. A fost o decizie buna desi aveam inca o zi la dispozitie ptr pescuit dar un prieten de-al nostru aproape ca se ia la bataie cu un conational care lansa mereu peste noi(nu pentru asta am venit la pescuit
)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH