Salutare,
Ce fac cand am casuta pe PM-uri plina? Ma apuc sa sterg din ele sau exista posibilitatea de arhivare?![]()
Problema e ca am nevoie sa pot accesa acele mp-uri oricand si oriunde deci numai daca le am pe forum imi sunt la indemana. Dilema e asa : daca sterg din cele vechi pierd informatii de care am nevoie, daca nu sterg n-am unde sa mai primesc alte informatii de care am nevoie.
[.....] la mine nu atat numarul de mesaje umple casuta cat anvergura lor si atasamentele![]()
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Io nu prea inteleg, limitarea e pe spatiu ocupat sau pe numar de mesaje sau si / si?
Oricum, ce importanta are cum le aranjezi?!?
De test am facut un folder nou si am mutat jumatate din ce aveam in inbox, acolo... procentul ocupat a ramas neschimbat.
Daca ar conta cum sunt puse, ai face cate un folder nou pt. fiecare 199 de mesaje si n-ar mai fi nici o limitare... sau?.
In acest caz am 4 mesaje primite si 3 mesaje trimise (un total de 7 mesaje din 100), ultimul fiind unul primit. Daca sterg primele 3 mesaje primite, si cele 3 trimise, raman doar cu ultimul primit care contine o copie a celor 6 precedente (primite si trimise). Acest mesaj final se poate muta in folderul creat, de ex “Importante”, si astfel am redus de la 7 la 1 mesaj!
Io nu prea inteleg, limitarea e pe spatiu ocupat sau pe numar de mesaje sau si / si?
Oricum, ce importanta are cum le aranjezi?!?
De test am facut un folder nou si am mutat jumatate din ce aveam in inbox, acolo... procentul ocupat a ramas neschimbat.
Daca ar conta cum sunt puse, ai face cate un folder nou pt. fiecare 199 de mesaje si n-ar mai fi nici o limitare... sau?.
In acest caz am 4 mesaje primite si 3 mesaje trimise (un total de 7 mesaje din 100), ultimul fiind unul primit. Daca sterg primele 3 mesaje primite, si cele 3 trimise, raman doar cu ultimul primit care contine o copie a celor 6 precedente (primite si trimise).
este limitat nr de mesaje, care implicit limitaza si capacitatea maxima: 100 mesaje x 5 poze / mesaje = 500 poze de capacitate maxima.
Prin folderele create se incearca o structurare a mesajelor, care de fapt sunt de obicei un sir lung de mesaje repetate (primite si trimise ca raspuns de “n” ori).
Adica:
Informer -> Zoran
Informer -> Zoran -> Informer
Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran
Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran -> Informer
Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran
Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran -> Informer
Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran -> Informer -> Zoran
In acest caz am 4 mesaje primite si 3 mesaje trimise (un total de 7 mesaje din 100), ultimul fiind unul primit. Daca sterg primele 3 mesaje primite, si cele 3 trimise, raman doar cu ultimul primit care contine o copie a celor 6 precedente (primite si trimise). Acest mesaj final se poate muta in folderul creat, de ex “Importante”, si astfel am redus de la 7 la 1 mesaj!
Astfel de cate ori primesc un reply sterg mesajul anterior si gata.
ramane de verificat daca se pastreaza si atasamentele numai , sau, daca stergi mesajul sursa dispare atasamentul din toate copiile ulterioare?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH