Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »SERBAN MARIAN«

Răspunsuri: 11

Locație: Timisoara

• Scrie un mesaj privat

1

28.05.2013, 22:11

Sint potrivite mulinetele cu baitruner la pescuitul somnului?

Salut. ca si in titlu pun acesta intrebare are avantaj folosirea mulinetelor cu baitruner la pescuitul somnului ? se poate pescuii cu baitrunerul deschis ca la crap dar cu frina la baitruner mai strinsa sau nu e indicat?` Pescuiti asa sau numai cu frana frontala stransa mai ales in zone cu agatatura? :gandesc:

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

2

28.05.2013, 22:26

Dupa parerea mea, in cele mai multe cazuri la crap se da cu vartejul blocat in plumb si astfel se mizeaza pe auto-intepare... baitrunner-u` ii numa` sa nu-ti ia lanseta de pe rodpod si sa sune avertizorii... :).
Pe de alta parte somnul ii mai greu de intepat bazandu-te pe greutatea plumbului. Nici stransul franei de la baitrunner nu cred ca are mare efect... si daca o strangi pe aia prea mult, atunci poti s-o folosesti la fel de bine pe aia normala dar putin slabita.
Una peste alta nu prea cred ca-i foarte util baitrunner-u` la somn.
Io l-am folosit la clonc pt. "reglajul" adancimii da` am renuntat din cauza ca prea imi rasuceste firu`.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

3

29.05.2013, 08:31

Folosesc baitrunerul doar la clonc, la a 2-a lanseta cu pluta,ca sa nu-mi ia batzu' din barca. Rar, de obicei pescuiesc doar cu 1 bucata lanseta.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Feri

Șalău

Răspunsuri: 348

Locație: Cluj-Napoca

Profesia: administrator

• Scrie un mesaj privat

4

29.05.2013, 09:27

Eu acum folosesc doar baitrunner, dar în trecut foloseam şi fără. Puţină atenţie în plus la reglaje. M-am obişnuit cu ele în decursul anilor. Dar pescuitul somnului nu necesită mulinete baitrunner, dacă o foloseşti şi poţi lucra cu el e O.K.
:pescuit:

Răspunsuri: 396

Locație: bucuresti

Profesia: economist

• Scrie un mesaj privat

5

29.05.2013, 20:46

salut,
la pescuitul somnului nu gasesc necesar mulinete cu buitranner dar daca nu ai altceva.....important este ca mulinetele sa fie cit mai robuste
:pauza:

• Autorul acestui subiect este »SERBAN MARIAN«

Răspunsuri: 11

Locație: Timisoara

• Scrie un mesaj privat

6

29.05.2013, 21:16

Salut. la crap folosesc doar cu baitruner si cind am hotirat sa incerc si pescuitul la somn am zis sa iau ceva dedicat pentru acesta am cautat si ce mi-a placut era penn ssv 8500 gl ll mai ales ca era si la reducere pe site la angel domane dar m-am linistit cind am vazut ca a revenit la pretul initial. Acum e iar la reducere dar e bine ca am auzit si alte pareri cu privire la acest tip de mulinete. O sa ramin totusi cred la mulinetele cu front drag. Numai bine

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

7

29.05.2013, 21:24

Eu nu folosesc baitrunner-ul la pescuit la somn, nu am simtit niciodata nevoia de al folosi.Am in uz la stationar 4 mulinete predispuse cu baitrunner, insa nu il folosesc niciodata, in anumite situatii prefer sa deschid frana mai mult daca e cazul.Nu stiu sigur, insa cred ca baitrunnerul poate fii util la pescuitul la somn in anumite situatii :gandesc:

8

29.05.2013, 22:01

Eu il folosesc numai la clonk, deoarece tin firul intre degete si lanseta o pun intr-un suport tip teava, pe care nu stiu cum o mai scot la o trasatura puternica fara baitrunner....e drept ca stau tot timpul stresat sa fie activat tot timpul, si da.....este adevarat,..... rasuceste firul, eu coborarile le-am facut pe baitrunner :doarecapu:
:noroc:

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

9

30.05.2013, 11:41

Baitrunerul este eficient şi în cazul în care se pescuieşte la staţionar sau în derivă din gonflabilă. Ne având un suport sigur pentru lansetă o sprijin pe barcă cu baitrunerul deschis.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.