Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »bogdan artistu«

Răspunsuri: 324

Locație: belluno-italia

• Scrie un mesaj privat

1

26.05.2013, 18:31

Ma poate ajuta cineva cu o parere despre aceste 2 lanste CANNA SILURO BERKLEY CATFISH LURE SPIN si Fox Rage Spin H 2pz

Astept o parere pentru ca sunt indecis, s-au astept alte pareri . Voi ce imi propuneti pt spiningul la somn? :noroc:
"Te poti impodobi cu penele altuia, dar nu poti zbura cu ele !!!
Lucian Blaga

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

26.06.2013, 04:51

Hm, nimeni nici o propunere, nimica? :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Costi

Oblete

Răspunsuri: 42

Locație: Deva

• Scrie un mesaj privat

3

26.06.2013, 06:54

Si pe mine ma tenteaza un Fox Rage Cat Spin 55-175. Asca ca sunt si eu cu ochii mari poate da careva ceva detalii.

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

4

04.07.2013, 11:07

Hm, nimeni nici o propunere, nimica? :gandesc:

Zoran, nu am cum sa imi dau cu parerea despre doua lansete pe care nu am pus mana. din auzite stiu ca cea de la Berkley e cam dezechilibrata si se simte grea in mana, motiv pentru care nu o vad tocmai OK (dar fiecare stie cat il tine mana :rizi: ). de cea de la Fox am auzit feedback-uri pozitive, adica destul de multa lume le foloseste si exceptie facand rigiditatea nu se prea plang de altceva. din cate am inteles e putin cam prea rigida pentru a pescui cu voblere dar aici iarasi intra in discutie preferintele ... eu la avat pescuiesc cu lanseta fast si foarte rigida :rizi: cu care ma impac de minune.
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Răspunsuri: 27

Locație: Deva

Profesia: pe apa

• Scrie un mesaj privat

5

04.07.2013, 14:38

buna baieti,eu detin o lanseta fox rage cat spin,2,65m,actiune semiparabolica,55-175gr ,o am din primavara lui 2012.Ce pot sa spun e ca se comporta excelent in lanseuri de pe mal(chiar daca e un pic cam scurta...ideal ar fi fost un 3m sau 3,30m) nu iti da senzatia de par,lanseta prezinta o rezerva mare de putere pe blank,e senzitiva...ultimi 30 cm pe varf e destul de moale...din punctul meu de vedere e excelenta pt spining la somn cu voblere mari,jiguri grele si oscilante mari...in dril e ok si cu un peste de 50cm si cu unul de 150cm.
In concluzie eu sunt multumit de ea ,raportul calitate pret e super(costa in jur de 450 roni)...si inca ceva are peste 100 e iesiri si nici o problema(fisuri la lacul de pe inele,joc in mandrina mufare spigot).pentru mine a trecut testul... :zambet: ...fata de alte lansete care m-au dezamagit:un Balzer edition im8 de 2,7m sau un energoteam de 2,7m,acum totul depinde de preferinte...unii cu vinul sec ,altii cu cel dulce...va salut si fire intinse! :ochi:

Subiecte asemănătoare