Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
@ Zoran
...din 2013 magazinele de desfacere din Germania primesc firele PowerPro in conditii normale la pretul de:
135 m ~ 15,-€
Pretul e fara TVA si inca fara adaus comercial, din sursa sigura. Va puteti voi calcula aproximativ cam cit ajunge o rola de PP original pe mulineta pescarului.![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Intreb si io: cum recunoastem care-i bun si care-i "fals"?
Mult mai simplu in ceea ce priveste diferenta ,adica nu te intereseaza![]()
E un fir aici in shop powerline care bate net PP si sigur nu ai nici cea mai mica urma de indoiala (ca o fi ca ... o pati)
L-am testat si am resusit sa defac triple VMC nr.6 cu el si nu era decat 0.16 mm
Mult mai simplu in ceea ce priveste diferenta ,adica nu te intereseaza![]()
E un fir aici in shop powerline care bate net PP si sigur nu ai nici cea mai mica urma de indoiala (ca o fi ca ... o pati)
L-am testat si am resusit sa defac triple VMC nr.6 cu el si nu era decat 0.16 mm
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »iulian« (21.03.2014, 06:57)
de 10, 15, 40, 65 si 80lb.
de 10, 15, 40, 65 si 80lb.
Mä tot minunez...oare ce diametre or fi astea...?
... Am cumparat de la Cabelas PP de 20lb care nu tinea nici macar 5 KG in timp ce fake-ul era cam pe acolo...
Eu cred ca la Shimano CTC-ul este sublim dar lipseste cu desavarsire.
Nici eu nu prea inteleg engleza dar daca te uiti bine sunt multe diferente...unde scrie Spectra originalul are o linie albastra,falsul nu,originalul e dat in lb,falsul in mm si lungimea in metri,codicul numeric la original e scris mai mare,clar,la fals e mic ,comprimat,etc....Intreb si io: cum recunoastem care-i bun si care-i "fals"?zic uni uitandute aici !!!!
.
..............
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH