Corect Zoran dar ma refeream la magazinele online din Romania nu la cele din Germania. Din Germania mi-e greu sa comand.... nevasta .... cont comun.... vede plata....![]()
nevasta .... cont comun.... vede plata...
...
U little devilMergi direct cu "coco" la banca si ii depui in contul meu de la Raiffeisen, fara ca sa vada sotia ce s-a intamplat in contul vostru ...
dar bine ca la-ti deschis dumneavoastra...
:2. Comunicarea şi comportamentul în forum:
...
Fiind un forum unde se respectă egalitatea între oameni, toţi utilizatorii sunt rugaţi să se adreseze între ei la “per-tu” şi să se comporte între ei ca între prieteni.
Salut,
Exact despre mulineta asta am vrut si eu sa deschid un topic dar bine ca la-ti deschis dumneavoastra, m-am documentat destul de mult in privinta mulinetei si parerile in legatura cu ea au fost bune.Cei de la Spro au in general mulinete bune, am pescuit la spinning cu un Spro Gold Arc si pot spune ca este o mulineta foarte buna(parerea mea), si eu sunt intr-o dilema mare dintre mulineta aceasta, un Fin Noir Sportfisher si un PENN Spinfisher V SSV8500 habar n-am pe care sa o iau.
Adevaru ii ca eu nu sunt un mare expert, inca invat.
Respect Razvan.
are rost sa merg doar cu un singur combo?, restu sculelor car ele am nu sunt indicate la somn, is prea fine.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH