doar datorita marimi barci nu ai mai luato sau ai gasit alte ``defecte`` la ea?Am cochetat si eu cu barca asta o perioada, dar dupa ce am studiat mai bine problema am renuntat si am cumparat Kolibri 330. 3,3m este ok pentru pescuit in 2, mai mica e inghesuiala.
.......made in ...China !!are cineva barca navigator AD 270 in prezent?pareri sugestii despre ea?
Da a luatdoar datorita marimi barci nu ai mai luato sau ai gasit alte ``defecte`` la ea?
sorryy24 amicul ta a luat un navigator pana la urma?
are cineva barca navigator AD 270 in prezent?pareri sugestii despre ea
Tu hotarasti...Conteaza foarte mult si barca,cat de bine "aluneca" pe apa.De exemplu am o barca gonflabila de 3m am cumparat-o din Austria sh si un motor mercury de 4,83cp.Gliseaza cu o persoana si cand e cu doua persoane merge cam greu.Un prieten si-a cumparat o barca Navigator ll de 2,70 (mai mica decat a mea) si am testat-o cu motorul meu.Nu glisa nici cu o persoana,parca tragea apa dupa ea iar cu doua .... .Deci cred ca cel mai indicat ar fi sa o testezi cu motoare de puteri diferite inainte de a cumpara unul.Asa vei sti exact de ceea ce ai nevoie!!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
am vb cu cineva din tm care vinde barci Navigator si a zis ca va aduce la targul de pescuit din buc pt prezentare si ca o pot vedea acolo...
Strict parerea mea neavizata: barcile pe care le vinde sunt aceeasi calitate ca si barracuda sau altele din aceasta categorie... urate, lucrate destul de badaran, genul "rusestilor" de acu` 30 - 40 ani cu lipiciul iesit pe diverse latimi de sub fasiile lipite (ca sa vezi la ce-s io atent...
) dar foarte OK la pretul asta (din povesti, ca n-am avut).
![]()
sa caut una sh dar de la o firma ``consacrata`` care este mai buna calitativ?
Asta ar fi pe placul tau?
fundul este ca la modelul TZ360 nu? in pozele lui TZ265 nu se vede clar ce fund/podina are...
Fundul e din placi de lemn, acoperite cu Alu (cel putin asa scrie).
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH