Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 9. November 2015
Beruf: Profesor Pian
,
ptr toti cei interesati de aceasta harta free, aici puteti sa o download-uiti: Manuale de utilizare în limba romana
Sau aici direct: DOWNLOAD
Din fisierul rar trebuie extrase cele 3 fisiere .at5 si transferate pe cartela SD:
Romania_Large.at5
Romania_Medium.at5
Romania_Small.at5
Apoi introduceti cartela in aparat, si trebuie in meniul hartii sa comutati pe harta de pe aparat, si nu pe harta Lowrance.
Astept feedback sa vedem daca functioneaza. Daca nu functioneaza bine, inseamna ca am facut o greseala la conversie si va trebui sa o refac![]()
Daca feedback-ul e pozitiv, trec mai departe la conversia ptr HDS gen2 si 3.
Am pus cele 3 hărți pe sd-carrd, sonarul le vede dar se pare ca nu sunt aplicabile,,, le vede ca fișier dar nu au niciun buton de încărcare a hartii sau de play asa cum au cele doua incorporate (lowrance și navionics) Am lowrance elite 5 chirp![]()
Si 4 HDI merge perfect. Am un traseu pe sonar care este jumatate pe apa , jumatate prin padure ( sigur nu am luat barca in spate ).....o mica eroare de satelit probabil sau de harta....
am un sonar Humminbird 998c HD SI combo cu gps incorporat. ce harta pot folosi pentru delta dunarii in afara celei de la navionics care e si ft scumpa si am inteles ca nici nu este suficient de detaliata?
lowrance HDS 253156b
Gata. Am incercat ca nu am mai avut rabdare. In schimb nu puteam afecta nicicum sonarul. Functioneaza! Multumesc frumos! Raman dator Zoran cu niste beri cu proxima ocazie cu care ne intalnim (sper sa se intample si asta la un moment dat)Exista o harta a Romaniei si pentru Elite 7Ti TotalScan? sau functioneaza cele de mai sus ?![]()