Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
habar nu am avut ca exista si aceasta varianta.
[.....]
Locație: Varsi(PR) Italia, Piatra Neamt-Romania
Profesia: lucrez cu niste oameni minunati
Si eu caut cate ceva pt mustaciosi si am vazut cateva care-mi plac pe aici "La Mincio".
Citat de la »pensionaru«
Si eu caut cate ceva pt mustaciosi si am vazut cateva care-mi plac pe aici "La Mincio".
nu stiu ce preturi sunt prin magazinele din zona ta dar mie cei de la "La Mincio" mi se par destul de scumpi ... adica am minim 2 magazine prin zona care au preturi mult mai OK decat ce gasesc pe acolo. plus ca nu tot ce au pe site au si pe stoc, Mane81 a asteptat vreo luna dupa o lanseta
Dupa parerea mea este un vobler de stiuca .
Sincer pe aici am prins cu CD-uri stiuca,salau,avat iar pe 5 mai la unul de 9 cm culoare FT mi-a intrat captura vietii mele. Din pacate dupa un dril de 15 minute care mi s-a parut o vesnicie nu am apucat sa vad decat o bucata de coada. Eu cred in voblerul asta mai ales in culoarea asta deoarece in acea zi am arat locul cu tot felul de gume,linguri,RNR-uri si mi-am amintit de o discutie de aici de pe forum despre culori si cum am schimbat culoarea am si avut atac. Asa e viata. Pescuitul e la fel cu sexul. Daca nu ai finalizare,degeaba.
...Pe mine ma intereseaza cateva CD-uri si J13 de la Rapala si am colindat sambata dupa amiaza toata Parma si nu am gasit ce cautam in schimb am luat agrafe si inaintas de 0,60. Poti sa ma ajuti cu cateva adrese de magazine online? Multam fain!
Citat de la »pensionaru«
Citat de la »zamfi«
Sincer pe aici am prins cu CD-uri stiuca,salau,avat iar pe 5 mai la unul de 9 cm culoare FT mi-a intrat captura vietii mele. Din pacate dupa un dril de 15 minute care mi s-a parut o vesnicie nu am apucat sa vad decat o bucata de coada. Eu cred in voblerul asta mai ales in culoarea asta deoarece in acea zi am arat locul cu tot felul de gume,linguri,RNR-uri si mi-am amintit de o discutie de aici de pe forum despre culori si cum am schimbat culoarea am si avut atac. Asa e viata. Pescuitul e la fel cu sexul. Daca nu ai finalizare,degeaba.
poti da ceva mai multe detalii in ceea ce priveste rateul ... pe unde ti-a dat? (nu ma intereseaza locul ci doar raul) cum de s-a dezgatat?
eu cu CD-urile pana acum nu am prins decat avat cu cele de 7 si 9 cm si ceva cleni mici la ala de 7 si unul de 3 pe care il foloseam prin Romania ...
Pe canale Bianco mai sus cred cu vreo 20 km de unde pescuiesti tu in dreptul unui satuc numit Garolda. Atacul a fost sec pe o recuperare lenta aproape de mal,iar eu am fost prea sigur pe agrafele de la "cormoran". Acum nu stiu daca s-a indreptat agrafa sau s-a rupt pentru ca nodul era intact. Asta e acum nu stiu cand mai ajung pe acolo ca e cam departe de mine dar o sa-l caut pe Po daca a mai scazut.![]()
Astia au cite ceva aici: Rapala Jointed CD Countdown zweiteiliger Wobbler Rarität 9cm FT - ANGEL DOMÄNE - Angelsport Fachversand
nu am fost acolo la pescuit, adica am pescuit prin zona dar putin mai la vale ...
incearca sa schimbi firma producatoare de agrafe si eventual mergi pe ceva putin supra-dimensionat pentru a evita surprizele de acest gen. eu folosesc niste minuni de pe la Tubertini care se gasesc prin cam toate magazinele (Cross-Lock) cand pescuiesc la voblere sau oscilante iar pe jiguri merg cu firul legat direct.
Po-ul din pacate in continuare este aproape imposibil de pescuit de pe mal cu exceptia anumitor locuri care nu stiu cat o fi de productive si de azi-noapte incepand iarasi a inceput sa creasca
Po-ul in Torino este aproape ...afara! Asa ca Emile asteapta-te la un Po de zile mari .Sau ,ma rog, de cote mari![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH