Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

anem

Super Moderator

• Autorul acestui subiect este »anem«

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

1

29.04.2013, 12:49

Rapala Jointed Clackin’ Rap

Navigand aiurea in cautarea unui anumit vobler am dat din greseala de chestia asta:

al carui specificatii sunt aici: Jointed Clackin’ Rap | Rapala World

si a carui miscare se poate vedea aici:

Video
-

Video

L-a incercat careva? Ceva capturi?
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Răspunsuri: 133

Locație: Bucuresti - Onesti

Profesia: Student, liber-profesionist

• Scrie un mesaj privat

2

29.04.2013, 14:27

Arata interesant rau,mai ales ca e viteza recomandata de recuperare e mica!Daca cineva l-a incercat, il rog sa-si spuna parerea!
Always C&R

IonutFishing

3

29.04.2013, 21:37

habar nu am avut ca exista si aceasta varianta.
sincer din ce vad eu si la cum se misca...........mie unul nu imi place si nu il voi achizitiona.
totusi la ce marime si ce greutate are cred ca este bun in anumite momente pt somn

lausb

Sunt nou și mă prezint!

Răspunsuri: 3

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

4

08.05.2013, 22:10

printre voblerele mele preferate sunt CNR08 si J13 , tinand cont ca acesta este o combinatie intre ele ,eu as incerca. Din pacate e prima data cand aud de el, sper sa se ivesca si ocazia sa il gasesc

*m-am interesat importatorul oficial Rapala Romania inca nu are asa ceva in stoc :nunteleg:

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

5

09.05.2013, 08:42

habar nu am avut ca exista si aceasta varianta.
[.....]

nici eu nu aveam habar de existenta lui ... am dat din greseala cand cautam preturi bune pentru anumite voblere.

se pare ca inca nu l-a folosit nimeni ... cu prima ocazie in care voi da de el prin vreun magazin o sa il cumpar macar sa vad despre ce e vorba.

lauusb, m-am uitat si eu dupa vreunul printr-un magazin dar nu am dat de el ... in schimb am dat de alte bunatati care nu se mai fac de ceva timp si pe care nici nu visam sa le gasesc. pretul intr-adevar nu e cel mai OK dar vreo 2 bucati tot mi-am luat ...

AnEm

Răspunsuri: 45

Locație: Varsi(PR) Italia, Piatra Neamt-Romania

Profesia: lucrez cu niste oameni minunati

• Scrie un mesaj privat

6

10.05.2013, 21:59

Si eu caut cate ceva pt mustaciosi si am vazut cateva care-mi plac pe aici "La Mincio".
"Natura ne aseamana iar educatia ne deosebeste"

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

7

13.05.2013, 15:39

Si eu caut cate ceva pt mustaciosi si am vazut cateva care-mi plac pe aici "La Mincio".

nu stiu ce preturi sunt prin magazinele din zona ta dar mie cei de la "La Mincio" mi se par destul de scumpi ... adica am minim 2 magazine prin zona care au preturi mult mai OK decat ce gasesc pe acolo. plus ca nu tot ce au pe site au si pe stoc, Mane81 a asteptat vreo luna dupa o lanseta :ochi:

AnEm

• Scrie un mesaj privat

8

13.05.2013, 19:26

t

Citat de la »pensionaru«

nu stiu ce preturi sunt prin magazinele din zona ta dar mie cei de la "La Mincio" mi se par destul de scumpi ... adica am minim 2 magazine prin zona care au preturi mult mai OK decat ce gasesc pe acolo. plus ca nu tot ce au pe site au si pe stoc, Mane81 a asteptat vreo luna dupa o lanseta

Pe mine ma intereseaza cateva CD-uri si J13 de la Rapala si am colindat sambata dupa amiaza toata Parma si nu am gasit ce cautam in schimb am luat agrafe si inaintas de 0,60. Poti sa ma ajuti cu cateva adrese de magazine online? Multam fain!

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

9

13.05.2013, 20:51

Dupa parerea mea este un vobler de stiuca .

• Scrie un mesaj privat

10

14.05.2013, 19:50

Sincer pe aici am prins cu CD-uri stiuca,salau,avat iar pe 5 mai la unul de 9 cm culoare FT mi-a intrat captura vietii mele. Din pacate dupa un dril de 15 minute care mi s-a parut o vesnicie nu am apucat sa vad decat o bucata de coada. Eu cred in voblerul asta mai ales in culoarea asta deoarece in acea zi am arat locul cu tot felul de gume,linguri,RNR-uri si mi-am amintit de o discutie de aici de pe forum despre culori si cum am schimbat culoarea am si avut atac. Asa e viata. Pescuitul e la fel cu sexul. Daca nu ai finalizare,degeaba.

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

11

15.05.2013, 08:49

Sincer pe aici am prins cu CD-uri stiuca,salau,avat iar pe 5 mai la unul de 9 cm culoare FT mi-a intrat captura vietii mele. Din pacate dupa un dril de 15 minute care mi s-a parut o vesnicie nu am apucat sa vad decat o bucata de coada. Eu cred in voblerul asta mai ales in culoarea asta deoarece in acea zi am arat locul cu tot felul de gume,linguri,RNR-uri si mi-am amintit de o discutie de aici de pe forum despre culori si cum am schimbat culoarea am si avut atac. Asa e viata. Pescuitul e la fel cu sexul. Daca nu ai finalizare,degeaba.

poti da ceva mai multe detalii in ceea ce priveste rateul ... pe unde ti-a dat? (nu ma intereseaza locul ci doar raul) cum de s-a dezgatat?

eu cu CD-urile pana acum nu am prins decat avat cu cele de 7 si 9 cm si ceva cleni mici la ala de 7 si unul de 3 pe care il foloseam prin Romania ...

AnEm

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

12

15.05.2013, 10:47

...Pe mine ma intereseaza cateva CD-uri si J13 de la Rapala si am colindat sambata dupa amiaza toata Parma si nu am gasit ce cautam in schimb am luat agrafe si inaintas de 0,60. Poti sa ma ajuti cu cateva adrese de magazine online? Multam fain!

Astia au cite ceva aici: Rapala Jointed CD Countdown zweiteiliger Wobbler Rarität 9cm FT - ANGEL DOMÄNE - Angelsport Fachversand
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

• Scrie un mesaj privat

13

15.05.2013, 20:09

Citat de la »pensionaru«

Citat de la »zamfi«

poti da ceva mai multe detalii in ceea ce priveste rateul ... pe unde ti-a dat? (nu ma intereseaza locul ci doar raul) cum de s-a dezgatat?

eu cu CD-urile pana acum nu am prins decat avat cu cele de 7 si 9 cm si ceva cleni mici la ala de 7 si unul de 3 pe care il foloseam prin Romania ...

Pe canale Bianco mai sus cred cu vreo 20 km de unde pescuiesti tu in dreptul unui satuc numit Garolda. Atacul a fost sec pe o recuperare lenta aproape de mal,iar eu am fost prea sigur pe agrafele de la "cormoran". Acum nu stiu daca s-a indreptat agrafa sau s-a rupt pentru ca nodul era intact. Asta e acum nu stiu cand mai ajung pe acolo ca e cam departe de mine dar o sa-l caut pe Po daca a mai scazut. :doarecapu:

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

14

17.05.2013, 16:10

Pe canale Bianco mai sus cred cu vreo 20 km de unde pescuiesti tu in dreptul unui satuc numit Garolda. Atacul a fost sec pe o recuperare lenta aproape de mal,iar eu am fost prea sigur pe agrafele de la "cormoran". Acum nu stiu daca s-a indreptat agrafa sau s-a rupt pentru ca nodul era intact. Asta e acum nu stiu cand mai ajung pe acolo ca e cam departe de mine dar o sa-l caut pe Po daca a mai scazut. :doarecapu:

nu am fost acolo la pescuit, adica am pescuit prin zona dar putin mai la vale ...

incearca sa schimbi firma producatoare de agrafe si eventual mergi pe ceva putin supra-dimensionat pentru a evita surprizele de acest gen. eu folosesc niste minuni de pe la Tubertini care se gasesc prin cam toate magazinele (Cross-Lock) cand pescuiesc la voblere sau oscilante iar pe jiguri merg cu firul legat direct.

Po-ul din pacate in continuare este aproape imposibil de pescuit de pe mal cu exceptia anumitor locuri care nu stiu cat o fi de productive si de azi-noapte incepand iarasi a inceput sa creasca :doarecapu:

AnEm

• Scrie un mesaj privat

15

17.05.2013, 19:14

Astia au cite ceva aici: Rapala Jointed CD Countdown zweiteiliger Wobbler Rarität 9cm FT - ANGEL DOMÄNE - Angelsport Fachversand

Multumesc Zoran,foarte atragatoare preturile dar pentru cateva voblere le cumpar de aici din Italia. :bravo:

• Scrie un mesaj privat

16

17.05.2013, 19:34

nu am fost acolo la pescuit, adica am pescuit prin zona dar putin mai la vale ...

incearca sa schimbi firma producatoare de agrafe si eventual mergi pe ceva putin supra-dimensionat pentru a evita surprizele de acest gen. eu folosesc niste minuni de pe la Tubertini care se gasesc prin cam toate magazinele (Cross-Lock) cand pescuiesc la voblere sau oscilante iar pe jiguri merg cu firul legat direct.

Po-ul din pacate in continuare este aproape imposibil de pescuit de pe mal cu exceptia anumitor locuri care nu stiu cat o fi de productive si de azi-noapte incepand iarasi a inceput sa creasca

Am vazut din imaginile postate ca difera malul canalului. Eu unde am pescuit malurile sunt betonate iar curentul moderat.
E posibil sa mai creasca ca la meteo au anuntat ploi din vest. Canalul ala e cea mai buna rezerva de vreme rea.

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

17

17.05.2013, 21:05

Po-ul in Torino este aproape ...afara! Asa ca Emile asteapta-te la un Po de zile mari .Sau ,ma rog, de cote mari :)

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

18

17.05.2013, 21:17

Po-ul in Torino este aproape ...afara! Asa ca Emile asteapta-te la un Po de zile mari .Sau ,ma rog, de cote mari :)

Zamfi, Po-ul este imens deja de minim 2 luni ... dar atat de mare de iti este aproape imposibil sa pescuiesti de pe mal. O data la 2 zile verific cotele (nu mai am rabdare sa ma intorc in locurile mele) si de azi-noapte a crescut foarte mult iar cresterea continua din pacate. Nu stiu cand voi apuca sa ies pe Po mai ales ca se preconizeaza ploi si pe urmatoarele minim 15 zile :zid:

ps: anul asta s-a pewcuit putin pe Po datorita conditiilor nasoale, deci teoretic a fost scos din apa mai putin peste ... si datorita apelor mari pestii pot sa depuna foarte bine :ochi: ... asa ca ma astept la o adevarata "explozie" piscicola :zambet:

AnEm

Subiecte asemănătoare

Tag-uri folosite

Clackin’, Jointed, Rap, Rapala