Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »Taica Precistan«

Răspunsuri: 5

Locație: Bucuresti

Profesia: comert

• Scrie un mesaj privat

1

16.12.2019, 18:26

Raymarine Element

Salut, in ultimele zile am aprofundat cautarile pt un sonar bun. Si cand eram aproape hotarat pe Lowrance HDS live de 7 am dat pe shop-ul lui Zoran de Raymarine Element. Am cautat informatii despre el, destul de sarace fiind putin mai nou. Se pare ca americanii sunt socati pe harti probabil le este frica sa nu se piarda pe apele lor intinse :furtuna: Cel mai mult ma interesa comportamentul pt jigging pe verticala si nu am gasit filmulete la acest capitol decat de la niste polonezi cred (nenorocita limba ). Sunt si 2 romani cu scurte prezentari pe You tube dar nimic despre vertical. In fine, incerc o comparatie cu plusuri si minusuri fata de HDS Live. PRO: mai ieftin cu 400 euro , are sonda cu modul 3D incorporat, capac gratis in pachet , procesor quad-core, imagine mai buna pe 7 inch, dedicat se pare pt jig vertical la salau deci ok si la somn, consum mai mic de curent (bine pt baterie), cred ca are in pachet si sistemul de prindere sonda pe barca, 4 ecrane in unul . CONTRA: ecranul nu este cu touch, nu suporta update-uri , posibile probleme cu garantia in caz de defectiuni. Informatiile de mai sus pot contine erori si date incomplete asfel ca asteptam cu interes parerile celor experimentati si detinatorilor.