Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

florin 21

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »florin 21«

Răspunsuri: 3

Locație: corabia

• Scrie un mesaj privat

1

04.10.2016, 11:44

Incepator la clonc

Va salut pe toti,sunt pescar impatimit de spinning dar vreau sa invat si pescuitul la clonc.Nu am scule pt.ac.pescuit dar vreau sa achizitionez lansete,mulinete,clonc,cam tot ce este nevoie,mai putin barca si sonar.Astept sfaturi de la practicantii experimentati ai acestui sport frumos!Stima!

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

04.10.2016, 22:31

Bine-ai venit, Florin, primul pas este sa o iei pas cu pas, in functie de stilul tau, sa vezi ce lansete si mulinete(si clonc) ti s-ar potrivi, citind subiectele respective, apoi, sa incerci sa pui si mana pe niste echipamente, sa vezi daca te intelegi cu ele, si abia dupa aceea sa te hotarasti, impreuna cu un amic cu experienta, ce e mai bine sa cumperi! Fir intins!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

florin 21

Sunt nou și mă prezint!

• Scrie un mesaj privat

3

05.10.2016, 06:57

multumesc pt.urare si pt.sfat,cu teoria stau binisor,cu practica m-ai slab!Am un prieten care pescuieste la clonc,nu am pus mana pe echipamentele lui dar urmeaza,oricum ma intereseaza lungimea ideala a lansetei:2,1m sau 2,4m,actiune max.7-800g momentan!Stima!

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

21.10.2016, 06:37

Sal Florin, si din partea Echipei, bine-ai venit pe forum :noroc:
Lanseta ideala ptr mine, la pescuit la clonc, este 1,9 - 2,1 m.
Deasemenea, daca ai suport in barca, si contra o dai cu mana, poti folosi chiar si de 2,4 - 3m lansete. Insa acestea sunt ceva mai greu de manevrat in timpul drillului...
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

florin 21

Sunt nou și mă prezint!

• Scrie un mesaj privat

5

21.10.2016, 07:51

Multumesc atat echipei cat si tie personal(am primit coletul),stima!