Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

evergreen

Erleuchteter

• »evergreen« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 1. August 2012, 12:45

Boabe porumb sintetic fosforescente

Pentru crap am mai folosit boabe artificiale, ca pop-up, in zone cu mal, dar tot in ultimele zile am vazut pe net boabele sintetice fosforescente din care mi-am luat un plic, dar n-am apucat sa vad cum se comporta crapul fata de ele. A testat cineva aceste boabe?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Registrierungsdatum: 10. Juli 2012

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 2. August 2012, 14:15

la o discutie un prieten imi spunea ca foloseste asa ceva si le tine in tot soiu' de arome..
precizez ca el e pecar de crap si mere la concursuri ... culmea ca mai si castiga din cand in cand :)))

numa' de bine sa ne auzim

evergreen

Erleuchteter

• Nachricht senden

3

Freitag, 3. August 2012, 10:02

Eu nu particip la concursuri, dar cand le-am luat, si eu le-am pus in aromaa de porumb si de scoica!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

cosmmaa

Schüler

Registrierungsdatum: 7. März 2012

Beruf: Gura casca into firma de pantofi nemteasca

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 8. August 2012, 06:53

De obicei le folosesc cu succes pe balastierele si baltile din preajma orasului deoarece sunt foarte multi somni pitici si nu ramane mai nimic din boilisurile sau peletele cu care pescuiam pana acum 2 ani
Le montez pe firul de par inpreuna cu porumb tare sau alune tigrate ,dau un randament bun datorita faptului ca tinandule tot timpul in aroma se inbiba cu ea iar la lasarea in apa degaja aroma constant
Taina existenţei umane nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.

evergreen

Erleuchteter

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 8. August 2012, 10:58

Salut, vorbesti despre boabele de porumb artificial tinute in dip neon fluo, sau despre boabele fosforescente tinute in dip normal?

cosmmaa

Schüler

Registrierungsdatum: 7. März 2012

Beruf: Gura casca into firma de pantofi nemteasca

• Nachricht senden

6

Mittwoch, 8. August 2012, 11:19

Nu folosesc dip neon ca nu am prea mare incredere in el (chestie personala )
Folosesc porumbul artificial fluo si dip normal de preferinta dulce
Dipul fluO ce am avut , lam folosit cu succes la in prepararea nadei, norul e mai proeminent si carasul si crapul mic se dau in vant dupa asta la feder face minuni
Unde pescuiesc sunt crapi mari si foarte suspiciosi iar pe acestia-i ii vizez :zambet:
Taina existenţei umane nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.