,
am fost ieri la o expozitie de pescuit la somn, unde am putut sa "verific" produsele lui Carsten Zeck. Foarte-foarte-foarte ok!
Voi incerca citeva dintre ele sa le descriu:
1. Zeck V-Stick
O lanseta dintr-o bucata, conceputa ptr pescuitul pe verticala si clonc, in 2 lungimi: 1,7 m, si una de 1,9 m denumita V-Stick+
Ambele sunt extrem de puternice, si concepute sa reziste fara probleme si la pesti de 100kg.
Asa cum se poate vedea si in poza, Yuri a tras de ea cit a putut, iar eu am contrat cit am putut de tare, fara a auzi nici macar vre-o paraitura pe lanseta:
2. Ancorele Cutting Blade
...cu un varf in forma de varf de sageata, in triunghi, super ascutite si solide!
Ancorele in 3 marimi, acopera toate necesitatile ptr pescuitul somnului: S, M si L
Ceva deosebit...
3. Carligele Striker
Carlige extrem de robuste, cu deschidere mare, si cu ochiul sudat, fara risc de taiere al firului.
Modelele S si M extrem de ascutite.
4. Snag Leader
In varianta de 0,90 mm (113kg) si 1,00 mm (136kg), ambele la role de 50 m si la un pret rezonabil!
Si editie speciala in culoarea Verde-de-Paris, doar productie actuala:
5. Inline Float
Plute de suprafata de 200 gr, foarte robuste, si la un pret excelent! Senzatie...
6. U-Float solid
Plute de fund in 4 variante: 10-20-30-40 gr, foarte robuste... se rupe unghia in ele
7. Outrigger System
Un sistem simplu, robust si usor de folosit ptr pescuitul tensionat la geamandura sau la copac.
Daca voi avea timp pina de Craciun 2015, voi incerca sa le prezint si intr-un video