Scuze ca încep topic-ul cu câteva cuvinte indirect legate de tema, dar am o mare rugăminte...sa aveți mare grija sa nu ajungeți vreodată în halul în care este un anumit site...cu denumire similara...am scris aproximativ aceleași lucruri și în câteva zeci de secunde mi-a fost șters subiectul, postat la secțiunea Diverse!! Fără comentarii...fără vreun mesaj de încălcare a vreunei reguli...
Revenind la subiect, am primit de la o ruda o ustensila multifunctionala pe care nu prea știu cum sa o denumesc sau în ce categorie poate fi încadrată...spre un toporas m-ar duce gândul, doar ca are alta forma și doua tăișuri, am vazut-o mai demult și în sfârșit am primit "sora" respectivei scule...pentru ca nu cred ca se mai găsesc...a fost adusa din Italia...deși este de proveniență germana...presupun...STEINEMANN...încerc sa postez o poza...problema este ca sora ei a beneficiat de o teaca-husa, pe când a mea...nu știu dacă a avut sau nu...acum nu are...și m-am gândit sa n-o las "dezbracata"...

credeam ca pot sa încerc sa confecționez o husa din piele (încerc sa postez și poza cu husa celeilalte ustensile de tăiat...insa nu toți oamenii rămân oameni...lume multa...oameni...putini...asa ca nu am echipamentul necesar în apartament...deci...dacă cineva poate sa confecționeze ceva de genul acesta...din piele...eventual...îi mulțumesc anticipat...contractat...bineinteles...cu mulțumirile aferente...