Salut Zoran. Am vazut ca ai postat acest topic in legatura cu lansetele. Stiu sigur ca marca diamant alb e fabricat in Romania 100%. Am ceva produse de la ei, si am 3 mulinete de crap, cumparat de care pot spune ca sunt foarte bune, si rezistente. Un coleg a cumparat ceva mulinete de la energofish, ceva scump in jur la 200 lei bucata, le are de aproximativ 2 ani, si deja la aruncare se inchide pur si simplu bara aia sau ce-o fi ce tine firul. Al meu in schimb, nu are absolut nimic, si se comporta impecabil dupa 2 ani de folosinta. Modelul este KD9000 . Colegul respective are prieteni care cumpara lansetele tot din fibra plina, ca nu baga bani multi in scule, in caz ca se rup, cumpara alta. Nu sunt sigur daca sunt sau nu diamant alb, dar sunt destul de rezistente. Pana acum nu am auzit sa le fi schimbat din cauza rupturii. Insa o intrebare. Mulinetele acestea KD9000 ar fi bune sau nu la pescuit de somn. Am cumparat un alt model cu un tambur normal KT5000A, pentru ca astea de crap au galet long cast, Si vreau sa le schimb pentru ca nu-mi place. Nu au instant anti reverse. Si ma enerveaza jocul ala pe care al are. Si m-am decis sa le duc la noi la magazine, le dau pe astea si sa-mi aduca din modelul celalalt. Parere? Asa din mare, gasesti poze pe google, si dai cu parerea. Ms mult.