Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
da` asa-s io. In general eliberez toti pestii, mari sau mici, cu exceptia cazurilor in care este evident ca au sa dea ortu` popii sau cand am vreo pofta. 

.
Ca sa inchei cu mancarea
eu prefer sa mananc un salau intre 40-60 cm, un crap pana la 5 kg ,un somotel de 2-4 kg si o stiuca de ,ma rog , 2-5 kg.Sau fructe de mare PROASPETE in regim continuu...Insa nu am cum.Profit insa de concedii...
Personal am un respect deosebit pentru pestii mari! Astfel incat pe acestia refuz sa-i omor!
... nu mai socotim poluarea, braconajul ... odata cu trecerea anilor si cresterea pestilor desi cantitatea de "icre/lapte" creste cantitativ, "CALITATIV "lasa de dorit...
Kzoli, te rog nu te supara daca te intreb, cum ai ajuns la concluzia aceasta?
Kzoli, te rog nu te supara daca te intreb, cum ai ajuns la concluzia aceasta?
![]()

Embrionii ce provin de la exemplarele capitale sunt mai robuste, mai puternice si au mult mai mari sanse de supravietuire. Si, ca si la oameni, din parinti mari -> copii mari, si invers.
da` din cate stiu io NU SE RECOMANDA ca oamenii sa faca copii dupa o anumita varsta, chiar daca fiziologic ar fi capabili, tocmai pt. ca riscul unor deficiente ale urmasilor este marit...
. Mai in gluma, mai in serios, ce intelegeti prin "exemplare capitale": pesti MARI sau pesti BATRANI?
I
Nu-s vreun cunoscator in domeniu` inmultirii oamenilorda` din cate stiu io NU SE RECOMANDA ca oamenii sa faca copii dupa o anumita varsta, chiar daca fiziologic ar fi capabili, tocmai pt. ca riscul unor deficiente ale urmasilor este marit...
.
Femeilor nu se recomanda sa faca copii dupa o anumita varsta din cauza riscurilor. In ceea ce priveste barbatii, atata vreme cat de copil se ocupa o femeie tanara nu-i o problema sa-i faca cati vrea.
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH