Cum spuneam , va salut!
Desi v-am mai urmarit in timp - si va felicit sincer pentru ceea ce ati construit in aceasta eleganta comunitate - nefiind predilect pescar de somn , ba chiar renuntand la mult din pescuit pentru simplele plimbari pe apa ( am sa revin asupra acestui aspect ) , la invitatia a doi buni colegi si prieteni am decis sa ma numar printre dvs.
Sunt din Bucuresti , 45 ani , pasionat de pescuit si ape , cu oaresce participari ca arbitru in concursurile de pescuit sportiv - predilect in LRS - , mai nou proiectant si executant de ambarcatiuni .
Nu vorbesc acum despre tot ceea ce am facut candva in viata , insa pasiunea pentru ape si pentru barci m-a determinat sa dau totul la o parte si cu tot ce am cumulat in ani de experienta in domenii mai mult sau mai putin apropiate de nautica si sa ma apuc de confectionat barci .
De altfel in acest context am fost invitat aici , povestindu-mi-se ca barcutele mele sunt deja unul dintre subiectele dvs. Gasesc firesc sa raspund personal la orice intrebari sau nedumeriri vis-a-vis de acestea . Desi multumesc mult celor ce deja m-au recomandat si sustinut !
Acum , aici sau in topicurile special destinate acestui segment de discutii , va stau la dispozitie cu tot dragul si cu toata placerea . Evident , in masura in care pot raspunde pertinent la ceea ce v-ar putea interesa din tot ce stiu eu despre barci , constructia acestora , destinatii si comportament pe apa , motorizare optima , etc .
Bine v-am gasit !