Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Incepator in pescuitul la somn
Ma cheama Rotaru Claudiu sunt din Medias, jud.Sibiu si vreau sa invat sa pescuiesc la somn. Pana acum am prins un somotel de aproximativ 1 kg dar vreau sa prind mai mari.Somotelul l-am prins in raul T-va Mare.Nu am un stil aparte ...am pescuit cu plumb culisant un vartej si carlig. Daca stiti o alta montura pentru rau va rog sa-mi spuneti.
Bine ai venit.
Ti-am editat cealalta postare ca avea un titlu imens.
Ulterior am vazut ca ai si astalalta.
Pot sa o sterg pe prima?
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Claudiu, bine-ai venit pe forum si din partea Echipei.
Salut si bun venit.
Salut Claudiu si bun venit!

and
Fir intins!!
salut Claudiu,

in barca noastra!
Salut si bun venit.
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Salut
Multumesc mult la toti
Salut Claudiu si Bine ai venit printre noi !
Daca studiezi putin subcapitolul "Monturi si tehnici " vei gasi nenumarate monturi pentru rau. Daca ai nelamuriri nu ezita sa intrebi, avem multi pascari foarte experimentati care sa te indrume. In afara de Tarnave unde mai vrei sa cauti somnii ?

,Claudiu bun venit pe forum
salut claudiu si bine ai venit!!!
Pe unde pescuiesti pe tarnava mare?
Salut Claudiu!!bine ai venit pe forum!!!!!
@morar marius
La multi ani fericiti !!

si fum din frane!!!!! Monturi gasesti suficiente insotite de lamuriri pe topicul specializat.
Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh
Salutare, Claudiu, ce altceva ai mai prins pe Tarnava? In aval, sau in amonte de Blaj?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Salut Claudiu.

si sa ai parte de cele mai frumoase driluri