Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Buna ziua!
Buna ziua!
Sunt Gabi din Bucuresti am 53 de ani si sunt pescar de mic copil!Este cel de.al 2 hobby al meu.In ulti
mii 20 de ani am pescuit f mult pe salbatic in special Dunare,de pe mal pe sistemul C&R(de aceea mi.am cam luat o multime de injuraturi de la cei cu care mergeam
)De cca 1 an mi.a intrat in cap sa imi cumpar barca motor si sonar si sa plec singur in locuri unde nu pot ajunge cu masinia.
Am intrat pe acest forum din dorinta de a fi alaturi de cei cu pasiuni asemanatoare si cu experianta in tehnicile pe care nu le cunosc,respectiv barca..motor..sonar dar si pt a prezenta din experientele mele celor care au nevoie.Sper,cu timpul sa ne si cunoastem in cadru natural!
Cu stima Discretul