Salut tuturor! Sunt Liviu din Tarnaveni, jud. Mures si ador pescuitul mustaciosului pe apele curgatoare si cat mai salbatice. Fascinatia fata de acest peste a inceput prin '86 secolul trecut, cand am asistat la scoaterea unui exemplar de peste 2m lungime si 54 de kg, dupa spusele ulterioare ale pescarului respectv, din Mures, zona Ludus, intre fosta fabrica de sticla si cea de zahar. Pe vremea aceea pescarii autohtoni nu prea aveau in vocabular sintagma "catch & release", drept dovada, pescarul cu pricina a plecat de pe malul apei direct la un restaurant si a vandut pestele.
Pescuiesc de placere si cu placere de fiecare data 99% la somn, atat stationar cat si spinning de obicei pe Mures intre Ludus si Cristesti - Targu-Mures, zona pe care o cunosc ca-n palma, desi am batut-o cu piciorul aproape pe toata lungimea ei de cateva ori
Sper sa facem schimb de experienta prin intermediul forumului, poate o iesire impreuna, o fotografie cu vreun monstru mustacios, l-am pupat si i-am dat drumul inapoi in mediul lui natural.
Fire zbuciumate pe 2014!