Am gasit filmuletul asta ce vorbeste despre un cunoscut pescar german Peter Merkel pe Dunare.Uitati-va de la minutul 11:20 Stirile Vest TV Resita 20 Iunie 2013 - YouTube
Oare a prins ceva punctabil?
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Apropo de asta: ma distreaza sa citesc pe alte forumuri cum unii asteapta "sa-si dea drumul" carasul la Dunare, asta in timp ce weekend-ul trecut am vazut un pescar care, folosind un stil absolut regulamentar, intr-un loc dealtfel banal, a prins 36 de bucati de caras intre 300 si 600g (poate unii mai mari, asa am apreciat "ochiometric").Dunarea este o apa grea..
Apropo de asta: ma distreaza sa citesc pe alte forumuri cum unii asteapta "sa-si dea drumull" carasul la Dunare, asta in timp ce weekendul trecut am vazut un pescar care, folosind un stil absolut regulamentar, intr-un loc dealtfel banal, a prins 36 de bucati de caras intre 300 si 600g (poate unii mai mari, asa am apreciat "ochiometric").Dunarea este o apa grea..
Dunarea nu-i nici Nekar, nici Po.
Asa e ! el a recunoscut ca a venit mai mult sa studieze terenul . Si ca in urmatori ani o sa incerce sa prinda somnul cel mare.daca ar fi avut un ghid care a adunat cunostiinte de ani de zile zi-de-zi, sigur ar fi prins mai mult si mai mare.
Peter Merkel este un pescar f f f bun, cu multe capturi notabile
si unul mai.......... nervos !!!Uauuuuuuuu nu credeam ca e posibil, somnul asta nu e intreg la cap sau are mult curaj
Registrierungsdatum: 11. September 2012
Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acolo sigur s-ar practica C&R!!
River Monsters: Fishing for Mutated Monsters in Contaminated Chernobyl Waters : Video : Animal PlanetNu gasesc intreaga filmare facuta de Jeremy Wade la Cernobil, sa vedeti cati salai sunt in acele ape!...
Acolo sigur s-ar practica C&R!!