Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »tudor« (29. februarie 2012, 14:37)
Super Moderator
Super Moderator
Super Moderator
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22. decembrie 2012, 15:21)
Am gasit firul asta pe Cabela's la aproximativ 20$ pentru 150 Ydrs Asta ar insemna ca o rola ar ajunge la mine cu aproximativ 25$. Merita?
Super Moderator
Tudor firul
Tuf Line XP Green Line de 100 sau 130Lb pentru clonc mai are nevoie de inaintas? Intrebarea este pusa deoarece nu cunosc rezistenta acestui fir la tocire (frecusul de dintii somnului). Firul pe care-l am acum pe multiplicatoare se toceste foarte usor (este impletit in 3) cu toate ca rezistenta lui la tractiune este OK.
Am gasit firul asta pe Cabela's la aproximativ 20$ pentru 150 Ydrs Asta ar insemna ca o rola ar ajunge la mine cu aproximativ 25$. Merita?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22. decembrie 2012, 15:22)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH