Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Interesant barajul Florine.Sa inteleg ca este administrat privat de e cu taxa? Salau este ?Accesul cu barca este permis? Hai ca m-ai facut curios si poate dau o fuga...
Din cate stiu eu, Erwin a prins ceva crapsani pe lac... unu de 17, de 18,5 si de 19. Parca astea-s marimile. Bine-nteles ca multi s-au mai chinuit sa-i prinda, dar in zadar!
Poate recunosti ceva maluri din poze:
Banuiesc ca e voie cu motor electric. Florine te poti interesa?
In cazul in care cineva stie unde locuieste monstrul.... as vrea sa.i fac o vizita monstrului la el acasa
Florine merci! Accesul cu masina e ok? Si pe unde se merge mai usor ?Eu vin de la Aiud-Blaj-Copsa -Medias
Ne vedem acolo cu siguranta
Pastrati si pentru mine un loc
Am auzit de la un prieten,ca,acum 2 sau 3 ani a fost cineva din Sibiu cu barca,sonar etc.. si areusit sa prinda cativa pesti frumosi!Si eu vin la Medias.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Tyrael« (11. februarie 2014, 00:21)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH